Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müebbet Muhabbet kitlesine...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
müebbet muhabbet -takip edenlerin bildiği gibi- cem uzan ın gazabına uğrayaraktan tv yayını hayatına ara verdi. şu anda basta cnbce olmak üzere bazı kanllara mail atılıyo (bir nevi yatay geçiş için) katılmak isterseniz adresler şööle: (ağırlık cnbce de olduundan baska adres vermiyorum)

cnbce: [email protected]

mail de subject belirtmemeniz rica olunur.

[Bu mesaj birinci_ben tarafından 18 May 2003 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mail da subject yazan kısım tükrçeye konu diye çevrilmiş işte. adam da oraya bişi yazmayın demiş. bende neden dedim? nesi yannış bununki[hline]Oski The XXL Hero

Hepimiz OSKİ'yiz.
Mesaj tarihi:
Yav Aragorn niye subject vermeyelim diye soruyo.Siz nelerden bahsediyosunuz.CNBCE de çalışanlar konunun neyle ilgili olduğunu nasıl anlıycaklar subject yazmazsak.CNBCE bir tek müebbet-muhabbet için çalışmıyo ki günde kaç yüz tane farklı mail geliyo.Gayet açık ve net bir soru.İmla kurallarına göre son derece düzgün ayrıca anlatım bozukluğuda yok.Bu sorunun neresi anlaşaılmadı anlayamadım[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar...
Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
Hasbinallahminebellak
Mesaj tarihi:
subject belirtmemekteki amaç mail in okunmadan silinmesini engellemek, içeriği de cenk erdemin kanalın formatına uyup aynı zamanda daha geniş bir kitleye hitap etmesini sağlayacağı olacak.
Mesaj tarihi:
herkes izleyemez
mesela örnek veriim edirnede şehir içi yayın kaldırıldı. sanırım cnbnc e anten kira parasın ödememiş belediyeye. uydusu olanlar izliyor ancak. ama uydusu olanlar nr1 ı da dream i de izler. yani kanal sorun olmaz. üçü de uyar[hline]Oski The XXL Hero

Hepimiz OSKİ'yiz.
Mesaj tarihi:
hot tv süperdi işte noldu sonra cem uzan kapadı
minik kanalın ömrü arkasında destek olmadan kısa. bizim mini mini kanal sıçar sıvar her zaman ehe[hline]Oski The XXL Hero

Hepimiz OSKİ'yiz.
Mesaj tarihi:
Bonus Card reklamlarından sonra yıldızları parlar, Number1 Kral Mral biyerlere cıkarlar zaten yakında..

Bu arada şu karınız vazo almış, birde gergedanda tek bonus reklamlarına hastayım. Diğerlerinin geyik dozu fazla :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@
ICQ UIN: 1957744
MSN Messenger: [email protected]
  • Yeni Oluştur...