Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ya su kopekleri kedileri besliyorlar eyvallah da, etraf ciftlik gibi oluyor sahiden, bence bi cozum bulunmali buna, belediyenin alip kendi yerlerinde bunlari toplayip beslemesi bakmasi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 korkuyu anlıyo muhabbeti yalan ya.bizim mahalledede var bi tane sayko köpek.köpekten hiç korkmam bu arada,2 tane köpeğim var,köpek durduk yere üstüne koşup hırlıyo,ara sıra iki tepik falan atıyo,sonra geri gidiyo.köpeklerin böyle manyaklıkları olmasa sokaklar daha güzel olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Of abi o pitbul nedir öyle ya...İnsanlar niye beslerler bu köpeği anlamıyorum,pitbull nedir abi nasıl bir manyaklıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 mecidiyeköyün köpekleri bile insan olmuş arkadaş. gecen biri ali sami yenin yanından 150m ışıklara kadar yürüdü ışıklarda bekledi kendine yeşil yanıncada milletle beraber karşıya geçti. hayret ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 beşiktaşta vardı o köpeğin benzerinden,hala duruyomu bilmiyorum,bazı insanlardan daha insandı hayvan.dediğin durumu aynen yapıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 @adamınbiri Hocam sen yalnız tam köpek uzmanı olmuşsun, valla korkulur senden B)- @dasaa Aşk deme bana dasaa, aşk deme 8-) @goldbaren Abisi ben birkaç kez bana saldıran köpeklere artistlik yaptım, elimdeki bir şeyui salladım, korkuttum, kaçırdım falan ama hiç hatırlamıyorum gözlerine baktım mı, bakmadım mı? Birkaç kez de senin dediğin gibi dötüm dötüm hiç bakmadan köpek çetesinin arasından geçtim. Yalnız şu topiği açan adam da film adammış he, bir köpek mevzusunu akşamdan beri tartışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 yerden taş alır gibi yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 @Alican Benimde köpek fobim vardır. Yaklaşan köpeğin önce kuyruğuna bakarım. Eğer kuyruk sallıyorsa belli ki oyun yada yemek istiyordur. İzmir'deyken evimizin önünde aynı şekilde bir çete vardı. Onları sürekli besleyerek kendime alıştırabilmiştim. Ara sıra hayvanlara su ver yemek ver. Hayvanlık yapma yani sende. He eğer kuyruk falan sallamıyorsa oradan sıvışman bir şekilde senin için hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 belediyeden zehirli et al koy. ama görsünler koydugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 öküz al bi tane.ama görsünler aldıgını http://img299.yukle.tc/images/2192pitbul2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 googlea pitbull yazınca ne gore çıktı ya.çok kötü oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 sopa al bir tane üzerine haydar yaz ama görsünler haydar yazdığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 şunlarla ilgili mesaj gelmiş. Red said: dasaa efendi 2 ekmek bi süt lütfen dasaaa said: bölüm banı mı istemiştiniz? ben fakir bir aileden geliyorum, cok yokluk cektim, ama sonra ingiltereye gidip kendimi gelistirmeye calistim, bunu asla saklamiyorum, inkar etmiyorum. paticik cok buyuk bir camiadir, birkac kullanıcının yaptigi ayibi butun camiaya mal etmek yanlis olur. kimseye sinirli degilim, hayatimda kimseye yanlis yapmamaya calistim, ben buyum abi ben hiç ingiltereye gitmedim T_T yok yok o üstte yazan benimle ilgili bi gerçek değil. zaten üstteki açıklama rıza efendi 2 ekmek 1 süt pankartına yönelik rıza çalımbay'ın kendi açıklamasıdır. ben değiştirdim orjinali ben fakir bir aileden geliyorum, cok yokluk cektim, ama sonra ingiltereye gidip kendimi gelistirmeye calistim, bunu asla saklamiyorum, inkar etmiyorum. fenerbahce cok buyuk bir camiadir, birkac taraftarın yaptigi ayibi butun camiaya mal etmek yanlis olur. kimseye sinirli degilim, hayatimda kimseye yanlis yapmamaya calistim, ben buyum. üzülmeyin yani. ağlama melis. ya da ağla. ama omzumda ağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 adamınbiri said: cetintas said: bir de asla gözlerinin içine bakma geyiği vardır...denemedim...deneyen var mı? medusa mı lan bu bişey olmaaaaz bi tek pitbull'dan korkun bide sahibi piskopat olan sivas kangaldan gözlerine bakınca değil de diş gösterince atarlı köpekler sinirleniyor. gülünce falan diş gösterdin sanıyolar hemen havhavhauvhauvhuahvuahv. bu arada biber gazı denemeyin bile derim, deneyip 10 dikiş ve kuduz aşılarıyla boğuşan arkadaşım var sdfkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 kopek kovan kusunu cagir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 inek almak iyi olabilir cidden bak ayıya bile dalıyorlar, o siyah şey ayı evet. http://img.izismile.com/img/img3/20100927/640/bear_vs_cows_640_11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ben bağırarak 3'e kadar köpek kovaladım şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 fazla düşük bir cümle olmadı mı o chem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 sdfds niye işte öğle sonrasına kadar kovalamışım belki üç tane köpeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 olm Türkçe'yi mi unuttun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 köpekler cujo'daki köpek gibi olmadığı sürece sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 şimdiye kadar bağırarak 3 adet köpek kovaladığını tahmin ediyorum arkadaşın. Ha birde zayıf ihtimal de olsa; 3 defa bağırarak şimdiye kadar çok köpek kovaladım da demek istemiş olabilir. Bildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 sapık gibi, bağırarak öğleden sonra 3 e kadar bir çok köpekde kovalamış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Soakk köpeklerine genelde yere eğilip taş alıyor gibi yapmak yeterli oluyor ama illa ısırıcam derse yapıcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Saldıran köpeklere T cetveliyle karşılık vermişti arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar