noface Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Merhaba FLUX TECH üretim madencilik ve pvp yapan pilotları 0,0 a bekliyor corp sadece turklerden olusmamakda karısık dunyanın heryerinden oyuncular var vadedilmiş kutsal topraklardayız zengin olmak isteyen herkezi bekliyoruz .... OYUNDA KONTAK : Gauz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Hangi region acep? Ayrıca başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ben daha 0.8e inmeye cesaret edemedim. 0.9 da iyiyim ben :) hulku alinca hic gelemem heralde aman patliyacak edecek diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 aslında 0.0 daki intel gücünü, ve highsecdeki suicide cıları düşünürsek 0.0 highsecten daha güvenli. Ama rahat rahat afk olamıosun eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Evet o afk olamamak biraz rahatsız edici olabiliyor. Ama iyi bir 0.0 bulunursa kaçırmamak lazım bence. Konu 0.0 dan açılmışken bu günlere gelmeme büyük katkısı dokunan tenal bölgesine teşekkürü br borç bilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alabandes Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Vadedilmiş topraklarda size başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ya abi biz taşşş tan kurtulmaya çalışıyoruz sen daşş diyon :) zaten az evvel 2 tempest tengumu aldı gidiyorum kınacıya kına almaya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 aaa kimse kb linki sormamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 madenci corp un killboard u mu olur_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 niye o zaman pvp yapan pilot arıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Zorla madenci yapmak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 savunma için de olabilir, illa agresif olmalarına gerek yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Madencinin savunması buble'dır.Gider bi dead-end sisteme upgrade'ini eder,kapıya zibillion tane buble atar,local'e neut/kırmızı girdiğinde warp-out çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 gidiyorum bakalım ben de madenciyle bi kaç güne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Aluriel said: gidiyorum bakalım ben de madenciyle bi kaç güne kadar Eve online türk grubu 1 oyuncusunu daha kaybetti anlaşılan :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hangi türk grubu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 sanırım tortuga cartel den bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 alakam yoktu onlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 gluposti ninde tortuga cartel ile bir alakası yok zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Tahsin acikla cabuk bize. ne demek istedin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Aluriel said: hangi türk grubu bu? Eve online'da bulunan işte :) 1 Madenci , -1 oyuncu demek benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Farmin herturlusu ayni onemli olan parayi nasi harcadigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Full time madencileri kastediyo işte sanırım. Hoş oda sıkar heralde. Insan dayanamaz sadece maden kazarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Valla maden aslinda en huzurlu para kasma yontemi ama getirisi dusuk hakkaten dedikleri gibi eski gunlerine dondurebiliceklerse madeni ne guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 buraların ağası galiba arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar