ya boyle sevdigi bi cizgi film falan yok mu sonucta her kizin 25 yasinda biile olsa bole ayyyy cok sekerrr faln dedigi bir karakter wardir mutlaka,belki turkiyede bulamazsin ama internetten getirttirebilirsin; bi de uzun zamandir cikiosaniz ve cok fotografiniz varsa cd yapabilirsin fona da sizin sarkinizi koyarsin . cok dusunceli olur bence:)
evine cagirip ya da onun evine gidip senin kendi elinle yaptigin pastayi verebilirsin (cikolatali tercih edilr)
iyi sanslar...
"Ulan Allah'sız! Benden iyisini mi bulacaksın!" de ilk önce. "Sana hediye olarak kendimi sunuyorum." de ondan sonra.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
striptizci kirala iki tane biri erkek biri kadın..
ve olaylar gelişir...
(yani sevgilim böyle bir hediye ayarlasa über mutlu olurum hatta nikah memuru varsa o sırada etrafda evlenirim direk)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
walla bişi verme[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
Kapattık dükkanı
[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 23 Eylül 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
iç çamaşırı gayet güzel ve etkileyici.
Absolut'un dediği gibi medeni bir hediye sakıncası yok ise alabilirsin.
*hmm benimde aklıma yattı bak bu.[signature][hline]Kuzu
Valla bence gül olayı çok sade kaçar doğum günü için..Valla ben saat almıştım onun gibi sürekli kullanabiliceği bişey al.. Kıyafet fln olmasın..Benim aldığım saatin içinde doğum günü kutlu olsun yazıyodu arka tarafında yazdırmıştın kuyumcular fln yazıo araştır biraz..
Zegna, 23 Eylül 2004 01:59 tarihinde demiş ki:
pirlanta :)
Sen ne anlarsın dana :D
Kendi ellerinle yapacagın bi aksam yemegi mum vesaire[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim....
Valla herkez senin gibi kıt kabiliyetlere sahib deil sende pizza pizzadan yemek sole elimden bu gelio askım dersin[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim....
abovv çiçu sende ne cevherler varmış kendi ellerinle yemek mum fln :) genelde absolut fln ..Neyse..[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
-------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Durlag, 23 Eylül 2004 02:18 tarihinde demiş ki:
abovv çiçu sende ne cevherler varmış kendi ellerinle yemek mum fln :) genelde absolut fln ..Neyse..
OHhhhm cekirge kız arkadas diyoz karıstırma bazı seyleri[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim....
Mueheh vampir durlag ilahi zegna nerden aklına geldi adam yasayan tek vampir cidden[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim....
Bisiklet yada Kask! :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
Güzel bir elbise veyahut bir kolye iyi olabilir..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
ya ne alıcaksın hediye mediye o sana alıyormu?gereginden fazla deger wermicen.hatta hic werme kullan at.cok masrafa giripte .otunu kaldırma.bi kere alıstımı hediye mediye olayına hep ister.ask mesk yalan isler.% 90 ının salak oldugunu dusunursek(iyi ihtimalle dedim o %10 luk kesimle tanısmadım henuz) hic gerek yok[signature][hline]kofte+piyaz
Şu kız muhabbetleri sıkmaya başladı yeter...[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
ya bi arkadaş vardı. sevgilisi buna parfüm almış. kızın dediği laf, "ne yani ben kötü mü kokuyorum".
her türlü şeyden alınabilme yeteneğine sahip oldukları için en güvenilir şey bir çiçektir bence (mümkünse sürpriz bir anda/mekanda)
ya da bir yerde yemek yenirken garsonların getirdiği küçük şirin bir doğum günü pastası. ya ufak anlamlı bir takı, kazak vs..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Bir kıza alınabilecek en güzel hediye, ona özel olan şeydir. Sadece onun seveceği anlayabileceği bişey yapın.
Yemeğe götürmek, parfüm almak, çiçek almak her kız için yapılabilecek şeyler.
Yaratıcı olun ya biraz. Kız dediğin iki göğüs bi üçgenden daha derin bişey. O kızla konuşmuyor musun konuyu açan kardeşim? Vardır onun da sevdiği bişeyler.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Öne çıkan mesajlar
missu
evine cagirip ya da onun evine gidip senin kendi elinle yaptigin pastayi verebilirsin (cikolatali tercih edilr)
iyi sanslar...
Sosyal ağlarda paylaş
wraog
Sosyal ağlarda paylaş
BabacumMostors
ve olaylar gelişir...
(yani sevgilim böyle bir hediye ayarlasa über mutlu olurum hatta nikah memuru varsa o sırada etrafda evlenirim direk)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş
wraog
Yanına yaklaşıp kulağına "Akşama Threesome var!" de. :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Sosyal ağlarda paylaş
BabacumMostors
Kapattık dükkanı
[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 23 Eylül 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Mavi
Absolut'un dediği gibi medeni bir hediye sakıncası yok ise alabilirsin.
*hmm benimde aklıma yattı bak bu.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş
Adokas
Sosyal ağlarda paylaş
Sly-One
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş
Moss
Sen ne anlarsın dana :D
Kendi ellerinle yapacagın bi aksam yemegi mum vesaire[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Sosyal ağlarda paylaş
wildpervert
Sosyal ağlarda paylaş
Moss
Sosyal ağlarda paylaş
Durlag
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Sosyal ağlarda paylaş
Moss
OHhhhm cekirge kız arkadas diyoz karıstırma bazı seyleri[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Sosyal ağlarda paylaş
Moss
Sosyal ağlarda paylaş
wildpervert
Sosyal ağlarda paylaş
Halfmumi
Always remember;death is only a Begining
UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
Sosyal ağlarda paylaş
sheref
| Love is Battlefield | my words like silent raindrops fell |
Sosyal ağlarda paylaş
Soulbringer
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş
_Insomnia_
Sosyal ağlarda paylaş
Sensible
Crosby,Stills,Nash & Young
oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş
_Insomnia_
Sosyal ağlarda paylaş
Mirage
her türlü şeyden alınabilme yeteneğine sahip oldukları için en güvenilir şey bir çiçektir bence (mümkünse sürpriz bir anda/mekanda)
ya da bir yerde yemek yenirken garsonların getirdiği küçük şirin bir doğum günü pastası. ya ufak anlamlı bir takı, kazak vs..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş
Gimli
Yemeğe götürmek, parfüm almak, çiçek almak her kız için yapılabilecek şeyler.
Yaratıcı olun ya biraz. Kız dediğin iki göğüs bi üçgenden daha derin bişey. O kızla konuşmuyor musun konuyu açan kardeşim? Vardır onun da sevdiği bişeyler.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş