Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ütü ve laptop vardı böle 3-5 metreden çalışan. bide sayacı, aleti kişiye göre salıverdiğinden, ilk çıkışa koyabilirsin cep telefonu stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ardeth gelir anlatır birazdan neden olmayacağını merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Intel gösterdi kablosuz elektrik olayını, herkes biliyordur zaten. Ama sadece ampul yanıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 LathspeLoL said: leadman acaba zeitgeist'i izledi mi? Düşünemiyorum izlemediyse ilk görüşünü. leadman zeitgeisti izlemediyse ve izlerse bittik ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Tyrannus said: LathspeLoL said: leadman acaba zeitgeist'i izledi mi? Düşünemiyorum izlemediyse ilk görüşünü. leadman zeitgeisti izlemediyse ve izlerse bittik ha ben asıl dünyanın döndüğünü öğrenince vereceği tepkiyi merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 yok abi ütü var laptop var, olur yani. zaten kablosuz internet dediğin kablosuz elektrik.Mesela 3g telefonlar 125mw la salıyor ( max tabi ) ortama. Yakın mesafede bunun üzeri zararlı sayılıyor. baz istasyonlarıda 40w felan çıkışı var. 3 metre yakınında durursan sakat onlarda. Genede bisürü tatava var onlarla ilgili. şimdi sadece senin laptopun 90w la falan çalışıo olması lazım. Sen yap hesabı. Bide yaymak için düşük hz li dalga kullanmak lazım. Yoksa çok kısa mesafeli olur. Ama tabi, yaparmıyız dersen evet bi laptopu 3-5 metre öteden şöle güzelinden bi 400w basıp yüksek dalga boyuyla besleyebiliriz. Da sakıncalı olabilir aradan geçecek insanlar için. * hesaplarda saçmalık olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=j4sAzaKfbRc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ha tabi transformer die bişide varsdsdd. vido güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Zeitgeist'i izledim. Çok gereksiz konuşuyorsunuz. Aa, kumathros da buralarda. :D Sen böyle ufak hesapların peşine düşer miydin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 "Herif o kadar psikopatmış ki, sevmediği bir kaç adamı uzlaşmak için yanına çağırmış ve arabasıyla güya gezintiye çıkartmış. Ardından bilerek kaza yaparak arabada bulunan 2 kişinin ölümüne sebep olmuş. Ve bu olay gerçekmiş yani. Olacak iş değil." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Leadman said: Zeitgeist'i izledim. Çok gereksiz konuşuyorsunuz. Aa, kumathros da buralarda. :D Sen böyle ufak hesapların peşine düşer miydin... http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/185464_10150245522373341_613038340_7483507_3736071_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 O garbage topic'iydi. Geyiğine yazdığımı idrak edemeyecek kadar mal mısınız? Aferin Şahan, çok başarılısın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Flassh said: arkadaş bıktım he her prestij izleyen OMG TESLA!111! diye geliyo. film olm o film Tesla da film gibi adam. Ne yapmis ne etmis okuyup oyle yapin bence bu yorumlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 tesla'nın stats iyi dağılmamış ama zeka 20 çalışkanlık 20 düzen disiplin 15 ticari zeka not available Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 di said: Flassh said: arkadaş bıktım he her prestij izleyen OMG TESLA!111! diye geliyo. film olm o film Tesla da film gibi adam. Ne yapmis ne etmis okuyup oyle yapin bence bu yorumlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 tesla film gibi de o afiş başlığının altında falan sürekli konuşuldu zaten geçmişte. umut sarıkaya'nın iran sinemasını falan övme karikatürüne döndü olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 video iyimiş kalbodan kurtulmak için yapılan her hamle kutsaldır dünya meselesidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Flassh said: arkadaş bıktım he her prestij izleyen OMG TESLA!111! diye geliyo. film olm o film hayır bi de prestige olmasa kimse bilmicek adamcağızı. bi sürü icadı ortada dolanıyoken bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ahaha filmi izleyip hobaa tesla, şerefsiz edison şeklinde gezenlere bayılıyorum ahahaha abi bayılıyorum herife, idolüm falan da deyin arada, oldu mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 hayır bi de filmden önce böyle düşünenler arada mal gibi kaldı asgfsdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Myshkin said: ahaha filmi izleyip hobaa tesla, şerefsiz edison şeklinde gezenlere bayılıyorum ahahaha abi bayılıyorum herife, idolüm falan da deyin arada, oldu mu.Filmde Edison ile alakalı bir şey yoktu. Tesla'yı ilk olarak Red Alert 2 sayesinde tanımıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bu adama ters düşmeyecekti. keza jp>all o zamanlar. gerçi şimdi yaşasa gene jp>all olurmuş bugünün parası ile 3milyondan fazla veriyor tesla'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ben prestige filmini ilk izleyeli 3-4 ay falan oldu bu arada fdsfsdfs tesla on numara adamdır o ayrı, film çıkmadan önce çok tartışmışızıdr tesla edison muhabbetlerini burada, yeni arkadaşlar bilmez tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Myshkin said: ahaha filmi izleyip hobaa tesla, şerefsiz edison şeklinde gezenlere bayılıyorum ahahaha abi bayılıyorum herife, idolüm falan da deyin arada, oldu mu. Bu supermis hakkatten. Radarin 40 sene gec bulunmasinin sebebi degil midir Edison ? Elektrikli sandalyeyi icat edip, hemen oldurur diyerek Amerikan hukumetine yalan soyleyip, ilk denek mahkuma yaklasik 1 saat iskence cektiren de Edison degil midir ? Edison cok sey katmistir ama ayni zamanda gayet kaprisli denyo bi adamdir. Film'i izlemeden once de izledikten sonra da degismedi bir sey. Bir de Edison yer almiyordu filmde evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar