Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanyaya gitmek...

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar haziranda universiteden endustri muhendisligi bolumunden mezun oldum, cok saglam bir ingilizce sahibiyim ve yaninda cat pat konustugum ispanyolcam var. Uluslararasi bir ilac firmasinda calisma gibi bir imkanim var su an icin, fakat almanca bilgim sifir oldugu icin orada hayatimi nasil kurarim, ne yaparim, nasil yasarim en ufak bir fikrim yok.

Biliyorum burada almanyada yasayanlar var. Ne zorluklarla karsilasirim, bir fikre sahip olanlar yardim edebilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi ki çekersin zorluk dostum yani bu kadar sorgulamayın hayatınız için atacağınız adımı.

ING ile idare edersin asıl konu gittiğinde emo yada gurbet yada sad kid takılmaman halkın içine karışıcaksın ve kendini stoplamayacaksın ki almancayı daha hızlı öğrenesin.Türkler ile işin olmasın ve işin olacaklar ile senin işin olmamaya çalışıyorken denk gelir hmm onun dışında güzel tabi sistemli yerler rahat yaşarsın TRden daha fazla hakkın olur bazı şeylre vs.. aldığın maaş euro ise kazandığın maaş birşeye benzer tr ye götürdüğünde hmmm sonrası herkesin böyle şansları yok akıllı ve net olun.
Sosyal ağlarda paylaş

iş için ingilizcen yetiyorsa almanca bilme zorunluluğun yoksa sıkıntı çekmezsin

başlangıç olarak konuşma klavuzu alırsın bir tane ondan alış veriş yapmayı halledersin

sinemalar almanca dublajlı bir süre sıkıntı çekebilirsin (torrent yassagh kardeşim)

boş zamanında deutshewelle in A.2.2 seviyesine kadar online beleş eğitimleri var onalrdan başlarsın ki üstüne ş arkadaşlarından da bir şeyler kapa kapa ielrlersin

türkiyede olup almanca öğrenmen almanyada olup öğrenmenden daha zor keza gittiğin zaman etrafında herkes almanca konuşacağı için sen de seve seve öğreneceksin

kaldı ki benim dile yatkınlığı sıfır (rakamla: 0) olan arkadaşım bile almanyada geçirdiği ilk 6 ayda günlük ihtiyaçlaronı karşılayacak hatta bazı sohbetlere katılacak akdar öğrendiyse sen hayda hayda öğrenirsin rahat ol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...