Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Resim] ship ahoy!


dark-dr

Öne çıkan mesajlar

edit note: resimleri görebilin diye url attım ama hala görülme sorunları yasayan varsa adresi kopyalayarak yeni explorer acıp yazsın.

http://www.ultimatr.com/forum/view.php?id=8168 adresinde threadde bahsedilen partiden sonra,benim uzun zamandır tasarladıgım bi felde gruplara ayrılıp gemilere atlayıp kapısma fikrini hayata gecirmeye karar verdik.
gittim gemi aldım geldim,millet reglerini aldı toplandık, moongateden gectik magincia fel e ve kıyıya gittik.

bu arada kurallar her büyü var, gang plankler acık tutulacak bordalamak var yani hersey serbest.

kendi gemimizi koyduk, atladı bizim tayfa gunnları beklemeye basladık.
1

gunn un tayfa da(gunn ın tayfa diyip duruyorum kaptanı gunn secmistik onların takımın. bizim takımın da kaptanını fox sectik sözde ama ben yönettim gemiyi ehue) yerlerini aldı.
resimde fox health barımı cek diyen ben görülmüyorum,cünkü fox un icinde duruyorum. yesil robelu maymun kılık pop un axer charı, bıdık manken kılıklı da emaleth :)

diger takımda ise elminsterin charı elrodin, turuncu adam eno, baltalı gunn, tikla suna diyen athe, athenin önünde siyah cloaklu silarin, bi de yelkenin arkasında mono ve sultan duruyo lol

2

ben 3 e kadar saydım ve basladık ilkönce uzaklasarak, simdi yakınlasmaya baslıyoruz herkes savaşa hazır.

3

ehueh sonra carpıstı gemiler, büyüler havada savruldu, foxx ya geberdi ya onların gemiye bordaladı emin degilim. ben de karambolde 2 tane field spelli(poison+fire field) taktım onların gemiye sevincimi belirtiyorum :)
foxx gebermiş bu arada.

4
2 tarafta uzaklastı yaralarını sarmak icin, bi daha karsılastık, bunlar karar almıs heralde herkes dark a diye bi karsılastık ben zart öldüm euheh.
5

yine uzaklastık, bu sefer pop un ölüsü onlarda kaldı, gunnın ölüsü de bizde kaldı.(axer oldukları icin)
journala bakarsanız pop un gunnı alıp beni vermek istiyolar dedigini görürsünüz ehe

6

barış diyerek gemileri yanaştırdık ve plankleri acarak birlestirdik, degis tokusu gerceklestirdik

7
8

sonra bi karambol oldu, millet yine birbirine girdi karambolde ben de geberdim
9

tabi simdi anlatıyorum böyle de aslında arada alamadıgım birsürü ss var, birsürü savas döndü falan yani.
yine uzun süre ss alamamısım, girdik birbirimize en son foxx bunların gemiye bordaladı, cast ediyo adamlara, bunlar da 4 kisi bisi yapamıyolar cünkü ben bizim gemiden poison atıyorum devamlı.foxx teker teker hepsinin yanına gidip an mani lasttarget yaparak öldürdü ben poisonlarken. akıllara zarar bi takım oyunu ve taktikti yani lol. ama hepsini tam bitiremeden bunların gemi de biri komutayı aldı ve kactılar, foxx kaldı ben has diyorum partiden msg atıyorum cevap vermiyo, sonunda msg geldi 'verdim hepsine lol' diye ehuehe zafer naralarıyla bunların gemiye gittik ve reslemeye basladık.
10



ha bu arada bi ayrıntı, bunların gemiyi nasıl bulduk biz diye sorarsanız, oyunun cogunda pop coken clientıyla gunnlarn gemide kaldı. uoam server açtırdım miden devamlı poison atıyorum fıtık ettim adamları :)
ve baglandım, bilmeyen varsa öyle yapınca birbirinizi mapte görebiliyosunuz. pop yani adamların gemide verici görevi gördü lol

yine kasındı adamlar :) , foxxla yine aynı taktigi uyguladık euheh. en son silarini öldürürken görülüyo foxx :)

11

sonra yeter bu kadar iste yenildik bitirelim yendik bitirelim falandenildi, biz bizim gemiyi bosaltıp drydocklamak icin bunların gemiye atlıyalım dedik, reno ve foxx atladı adamların gemiye bunlar birden kacmaya basladı ve renoyla foxxu ganklediler lol.

neyse bunları aradım baya bi süre, sonra ögrendim coktan kıyıya gidip inmisler, biz de kıyıya gittik. diger gemiyi drydockladıktan sonra tam digerini drydocklarken bi adam(kadın) geldi ve gemiye atladı, backwards diyerek direk kacırabilecegini sandı ama anchor u düsürdügüm icin kacamadı, pop da tam önünde duruyodu resimde görebileceginiz gibi, foxxla bastık eboltları ve aldık asagi :)
ölmeden önce 'not worth count' demeye calisiyodu, yani mc almaya degmez diyodu ama hayır, foxx dark ve popun gemisini gözlerinin önünden calan adamı pk olma pahasına ezeriz :)

12

o gemiyi de drydockladıktan sonra foxxla gate e döndük. (com uz bu arada 2mizde) tam ben yaklasırken gate e tb fencerın biri foxx a daldı, ama ben gelince kactı. yine de ben daldıgım icin aggressor oldum ve moongate kullanmadan önce 2 dakka beklemem gerektigi icin bekledik biraz. asıl geyik foxxun ayagında 50k lık black sandallar var lol cok güldüm malın haline.
13

sonra trammela dö
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gerek gunn un partisi gerek sonra yasananlar gercekten cok guzel bir gece idi.Bu arada gunn hediyeleri gordukten sonra her hafta bir bahaneyle parti yapmayi dusunuyor haberiniz ola lol

Oldum gulmekten aksam ya neler oldu neler ah gelseydiniz be millet.Bu arada sunu gordum ki herkes ayni guildde olsaydi daha cok gulerdik.Cunku tepinmekten iki laf edemedik zaten lol.

Sirf olay ciksin die kendimi oldurdum.Next toplanti ayni guild catisi altinda olmali ki senligi gorun o zaman.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe çokzelmiş ssler senseicim, eline sağlık :)
neden postun içine yapıştırmadın yannız? bööle pencere açmak pek zor oluyo ayol :)

Topazcığımdan sonra Shekiciğim de Fel Kadını oldu artık, üstelik Topaz'ı solladı, mc si bile var :P in nox rulz!

Gunn'ın partisinin sonuna yetişebildim ben ancak işten eve gelip. Geldiğimde de herkes kafayı bulmuştu zaten, ben ayık kafayla adapte olma problemi yaşadım uzun süre...
Partiden tek hatırladığım mini etekli ve çıtır varlığımı Gunn'ın villaya getirdiğim anda bu Foxx denen edepsiz kişinin bana asıldığı :P Gemide kahramanlıktan kahramanlığa koşmamış olsa kendisi hakkında kötü düşünürdüm vallahi :P

Ehehe, çok eğlendim, yine yapalım, hep yapalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Foxx, 25 Ocak 2002 05:05 tarihinde demiş ki:
Gerek gunn un partisi gerek sonra yasananlar gercekten cok guzel bir gece idi.Bu arada gunn hediyeleri gordukten sonra her hafta bir bahaneyle parti yapmayi dusunuyor haberiniz ola lol

Oldum gulmekten aksam ya neler oldu neler ah gelseydiniz be millet.Bu arada sunu gordum ki herkes ayni guildde olsaydi daha cok gulerdik.Cunku tepinmekten iki laf edemedik zaten lol.

Sirf olay ciksin die kendimi oldurdum.Next toplanti ayni guild catisi altinda olmali ki senligi gorun o zaman.


Olm ben çözümü buldum:
Villayı 15 milyona satıcam. Arka arkaya 10 tane felde house alacam. Her biri içinde böyle parti vericem :)

Bu arada harbiden Silarin'de çok etkilendi hediylereden "man I never knew..." tarzı bişey demeye çalıştı. Hehehe tabi yazık soğuk avrupalılar gelirken getirse getirse bronze granit getirirdi adam vet awardları görünce YUH oldu.

herkese çok teşekkürler[hline]http://www.geocities.com/grinsshop
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
up ulan uppp

okurken gözlerim yaşardı :) ne manyak gündü o gemi savaşı
uo da yaşadıgım en keyifli günlerden biriydi

tabi savaşın yarısından çogunda client çökmüştü ehehe[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

heheheh cok kotu tokatlamistiniz bizi o gun :)
hala en net hatirladigim sey "geminin anahtari kimdeeeee?" diye partyden ana avrat kufur kayiyodum herkese, en sonunda benden cikti anahtar :P
yeni mmorpgcilere iki cift sozum var:
gunesin dogusunun gozdeki yansimasini gosterecek 3d motor yapana kadar 12 kisiyi iki gemiye doldurup boyle eglendirebilen bi oyun yapmaya calisin be!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...