SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 İşçi dersen bilimsel perinçek de işçi abi çelişki var orda şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 http://i56.tinypic.com/f0dx7d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 e pkk da var bu fotoda işçi de var paradoks oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 bitkisel bilimsel mavi solüsyon sıkarlar o zaman ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 suriyeye dalıp dalmamak değil aslında mesele, ama pkk için bile suriyeye gıkımızı çıkaramıyoruz gel gör ki abd isteyince bütün ortadoğuya atar yapıyoz. suriye bizim iç meselemiz oluyor?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ne müdahalesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 TD)Pentagram said: idoyolojinin esiri olmak ayrı bir sıkıntı.her osuruktan bir paranoya ve kötü durum senaryosu falan üretmek. ne güzel yazmışsın.benim gibi ideoloji sahipleri zaten senin deyiminle hep her osuruktan bir paranoya ve kötü durum senaryosu falan(neyse o <> ) üretiriz.koskoca Türk Ordusu'nu rezil etti adamlar, hala daha benim gibi adamlar osuruktan paranoya ve kötü durum senaryosu <> üretiyoruz.oldu güzelim, gel beraber yüzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 bu iktidar senin hayalindeki türkiyeyi dizayn etse 'kesin abd öyle istemiştir' dersin.sabit görüşlüsün konu o bu yüzden dedim.içeriğini tartışmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Yok,beni yanlış anlamışsın bu zamana kadar.Benim hayalimdeki Türkiye ne?Ya da bu iktidar benim hayalimdeki Türkiye'yi nasıl yapacak,neden yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 misal olarak söyledim,yani adamları eleştirmeyi içinden istiyorsun zaten.bir şekilde aklından geçenleri yapsalar bile kendi kararları ile aldıklarına inanmazsın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 :) nereden vardın bub kanıya? Yani benim bu akepelileri sevmediğim belli bir şey, inkar etmiyorum da yaptığım eleştirileri laf olsun diye mi yaptım ki bu zamana kadar böyle bir düşünceye kapıldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Bu arada alp er tunga öldü mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 valla öyle bir iznelim kaldı.hani olur ya kırmızıya sırf kabul etmemek için diye bordo diyenler olur öyle gibi geldi.yoksa içerik uluslararası ilişkiler mevzusu ve bilgim yetersiz.strateji oyunu oynasamda devlet işleri bu oyuna benzemez : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 B)- Alper Tunga öldü. Issız Acun kaldı. Felek öcün aldı. İmdi yürek yırtılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 SURİYEDEN GİRELİM ÜMİT BURNUNDAN ÇIKALIM KIZILDENİZİ TÜRK GÖLÜ YAPALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Ren said: SURİYEDEN GİRELİM YUNANINSTANDAN ÇIKALIM AKDENİZİ TEKRARDAN TÜRK GÖLÜ YAPALIM fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Ya abi ne saldırması gözünü seveyim. Daha neler abi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Yapmak Zorundaydım. Üzgünüm TD)Pentagram said: idoyolojinin esiri olmak ayrı bir sıkıntı TD)Pentagram said: idoyolojinin esiri olmak TD)Pentagram said: idoyolojinin TD)Pentagram said: ido Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 nilep değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Tenekeadam said: Yapmak Zorundaydım. Üzgünüm TD)Pentagram said: idoyolojinin esiri olmak ayrı bir sıkıntı TD)Pentagram said: idoyolojinin esiri olmak TD)Pentagram said: idoyolojinin TD)Pentagram said: ido üzgünüm İdo gece turlarına başladı İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğlu İdo, önceki akşam kız arkadaşıyla Bebek'te Chila Restaurant'ta yemek yedi http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu-konusuyor/haber/658464-ido-gece-turlarina-basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Misafir13 Ağustos 2011 Cumartesi 18:18 kız körmüymüş ? AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Çok saçma bir şey yaparlar suriyeye saldırırlarsa, meclisden teskere almak lazım önce. Ama benin korkum sınırda bir provakasyon ahanda askerimize saldırdılar, kamuoyunu ardlarına aldılar mı, çok büyük bela almış oluruz başımıza. Herşeyden önce hizbullahı saracağız başımıza, suriyede hizbullah güçlüymüş yani örgütlenme olarak ve türkiyenin saldırısına cevapsız kalmazlar yani pkk dan sonra birde hizbullahı alacağız başımıza. Öyle sınırdan gireyim ordan çıkayım yok, girer çıkarsın belki ama vereceğin kayıplar ve ekonominin içine etmen cabası. Aç sınırılarını al mültecileri ama müdahaleye her türlü hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Roma Total War'ı açın, Suriye'deki şehirleri bir bir ele geçirin. Exterminate'i o zaman yaparsınız... Şu an Türkiye bu şekilde bir müdahaleyi kaldırmaz. Ne ekonomik ne de askeri açıdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Selam, Saldırı falan olması için meclisten geçmesi gerekiyor. Ne olursa olsun, bu milletin ortak paydada toplaştığı tek husus "savunma amaçlı harekattır". Geçmez meclisten, geçerse hükümeti düşürebilir böyle bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 thermobaric bombamız falan yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar