Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suriye'ye saldırmasın Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
suriyeye dalıp dalmamak değil aslında mesele,
ama
pkk için bile suriyeye gıkımızı çıkaramıyoruz gel gör ki abd isteyince bütün ortadoğuya atar yapıyoz. suriye bizim iç meselemiz oluyor?!
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

idoyolojinin esiri olmak ayrı bir sıkıntı.her osuruktan bir paranoya ve kötü durum senaryosu falan üretmek.

ne güzel yazmışsın.benim gibi ideoloji sahipleri zaten senin deyiminle hep her osuruktan bir paranoya ve kötü durum senaryosu falan(neyse o <> ) üretiriz.koskoca Türk Ordusu'nu rezil etti adamlar, hala daha benim gibi adamlar osuruktan paranoya ve kötü durum senaryosu <> üretiyoruz.oldu güzelim, gel beraber yüzelim.
Mesaj tarihi:
:) nereden vardın bub kanıya? Yani benim bu akepelileri sevmediğim belli bir şey, inkar etmiyorum da yaptığım eleştirileri laf olsun diye mi yaptım ki bu zamana kadar böyle bir düşünceye kapıldın?
Mesaj tarihi:
valla öyle bir iznelim kaldı.hani olur ya kırmızıya sırf kabul etmemek için diye bordo diyenler olur öyle gibi geldi.yoksa içerik uluslararası ilişkiler mevzusu ve bilgim yetersiz.strateji oyunu oynasamda devlet işleri bu oyuna benzemez : P
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Yapmak Zorundaydım. Üzgünüm

TD)Pentagram said:

idoyolojinin esiri olmak ayrı bir sıkıntı

TD)Pentagram said:

idoyolojinin esiri olmak

TD)Pentagram said:

idoyolojinin

TD)Pentagram said:

ido

üzgünüm

İdo gece turlarına başladı İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğlu İdo, önceki akşam kız arkadaşıyla Bebek'te Chila Restaurant'ta yemek yedi

http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu-konusuyor/haber/658464-ido-gece-turlarina-basladi

Mesaj tarihi:
Çok saçma bir şey yaparlar suriyeye saldırırlarsa, meclisden teskere almak lazım önce. Ama benin korkum sınırda bir provakasyon ahanda askerimize saldırdılar, kamuoyunu ardlarına aldılar mı, çok büyük bela almış oluruz başımıza.

Herşeyden önce hizbullahı saracağız başımıza, suriyede hizbullah güçlüymüş yani örgütlenme olarak ve türkiyenin saldırısına cevapsız kalmazlar yani pkk dan sonra birde hizbullahı alacağız başımıza.

Öyle sınırdan gireyim ordan çıkayım yok, girer çıkarsın belki ama vereceğin kayıplar ve ekonominin içine etmen cabası. Aç sınırılarını al mültecileri ama müdahaleye her türlü hayır.
Mesaj tarihi:
Roma Total War'ı açın, Suriye'deki şehirleri bir bir ele geçirin. Exterminate'i o zaman yaparsınız...

Şu an Türkiye bu şekilde bir müdahaleyi kaldırmaz. Ne ekonomik ne de askeri açıdan...
Mesaj tarihi:
Selam,

Saldırı falan olması için meclisten geçmesi gerekiyor. Ne olursa olsun, bu milletin ortak paydada toplaştığı tek husus "savunma amaçlı harekattır".
Geçmez meclisten, geçerse hükümeti düşürebilir böyle bir hareket.
  • Yeni Oluştur...