Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Emaleth said: bulmuşsun şeylisini istiyorsun diye bi laf vardı, nasıldı o? :/ hahahha bu yokluk çagında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 d'aawww. abi ben özür dileyeyim gönlünü alayım dedim gittim bir baktım o da ojelerini silmiş, ne dese begenirsiniz? "sevmediğini biliyorum, daha anlayışlı olmaya çalışırım. ama sanma sen söyledin diye çıkarttım sadece, zaten dinlendirmem gerekiyordu tırnaklarımı haberin olsun" sevimli be. nasıl da dinledi sözümü. seviyorum lan. evlenecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Resimdeki hatunu allah sahibine bağışlasın demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Ayy çok şekersiniz. Resimde ki hatuna puanım 9 kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 omigod said: evlenecem mayıs günü mayıs günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Daesu said: Emaleth said: bulmuşsun şeylisini istiyorsun diye bi laf vardı, nasıldı o? :/ hahahha bu yokluk çagında. tamam ya başlık dağılabilir haklısınız. zaten konu da ojelerdi makyaj değil. o bambaşka bir başlık konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ginaly said: sana ne mi dedi?! geçmiş olsun dostum, ayrılacaksınız. abi okur okumaz bu geldi aklıma benim de. o ilişki yalan olacak derdim de sonradan kız anlayışlı cıkmış. Ebru mu lan bu yoksa? yaprak seven kelebek?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 cambazct said: hic makyaj da olmayabilir saça bak yağdan geçilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Makyajlı kızla öpüşünce saçma sapan iğrenç makyaj kokusu geliyo. Nivea cherry fişneli (tu) Oje iyidir ya saçma sapan renklere kaçmayınca. ABARTMAYIN MAKYAJI ARGADAŞIM şimdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 şu nivea lipstick acım hala dinmedi. ne güzeldi o çilekli ve vişnelinin rengi,kokusu. parıltılı yaptılar sonra :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 tadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 blistex ahududu ve limonlu var. mükemmel, hem renksiz hem tadı/kokusu çokzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Limonlu surat ekşitir ya sdf ahududulu aldırayım tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ikisi aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 resmin adı sdf tamam o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Bella said: şu nivea lipstick acım hala dinmedi. ne güzeldi o çilekli ve vişnelinin rengi,kokusu. parıltılı yaptılar sonra :(:(:( evet ya o acı bende de var, ben o zamanlar duymuştum bir daha üretilmeyeceğini 3-5 tane alıp saklamıştım ama sonuncusundayım,o da bitince tarih olacak ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 En son lacivert oje sürdüğümde çıkartırken her yerime bulaşmıştı ve parmaklarım iki gün mavi kaldı. O günden beri de sürmedim öyle garip renklerde oje. Kırmızı, bordo, siyah, kahverengi, çamur rengi ve french dışında başka bişey takılmıyorum artık ekiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 bordo candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 bu arada çekmecemden böyle bişey çıktı lan ?! http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/ScreenShot2011-08-13at81653PM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 hafif makyaj iyidir.bayan dediğin bakımlı olacak.ojeler gayet hoş duruyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Östrojen dolmuş hep buralar...pati kadınları saklandıkları yerden çıktı ürkütmeden yaklaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ginaly said: bu arada çekmecemden böyle bişey çıktı lan ?! http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/ScreenShot2011-08-13at81653PM.png onunla bi patlayıcı yapabiliriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 abi çikolatalı ve çileklileri oluyo o lipbalmların onlara tam onay veriyorum. tadları çok güzel lan. pati hanımkızlarımıza öneriyorum şiddetle, özellikle sevgilisi olanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 omigod said: pati hanımkızlarımıza öneriyorum şiddetle, özellikle sevgilisi olanlara. oxymoron olmuş bu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Bella said: şu nivea lipstick acım hala dinmedi. ne güzeldi o çilekli ve vişnelinin rengi,kokusu. parıltılı yaptılar sonra :(:(:( o vişnelinin tadıda çok güzeldi,ohyşşş içim bi fena oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar