CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Vendy said: ada alabiliyorsun ama verdigin bursu vergiden dusmeye calisiyorsun? bunu soyleyebilmen icin, verdigim bursun adedi ve miktarida onemli dimi...
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 bursuna nerden başvuruyoruz ne gereksinimlerin var burs için?
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Kojiroh said: Care-o-meter: |---------------------------------------
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 CryMeARiverfix said: Vendy said: ada alabiliyorsun ama verdigin bursu vergiden dusmeye calisiyorsun? bunu soyleyebilmen icin, verdigim bursun adedi ve miktarida onemli dimi... burs verebiliyorsan, bursun adedi, miktari yuksekse ve bunlari yapacak imkanin varsa emin ol vergiden dusmekle falan ugrasmazsin.
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 -- moved topic --
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 zaten vergiden dusmek icin veriyorum Bursu Cok safsiniz... KOnuyuda Fakirler bilsin diye actim bir sirkete gidip bana burs ver verginden dussun de adam Ohh Ceksin :) hemde hayir yapmis olsun :) 1. dereceden akraba olmamasi yetiyor.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 abi çok başarısız bir trolle niye cevap atıyorsunuz ki adam incide ki çok zenginim beyler diyip 2 20 liralık bi 50 liralık para ve cocacola 2.5 litre resmi koyan adamın yazılı versiyonu
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 -Deno- said: bence kermit bu. şerrefsizim aklıma gelmişti
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 olorin84 said: banlayın su salağı yaw. niye hakaret ediyorsun sen kardesim ? islem yapilmasini istiyorum su arkadas hakkinda...
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 hamsilipilav said: abi çok başarısız bir trolle niye cevap atıyorsunuz ki adam incide ki çok zenginim beyler diyip 2 20 liralık bi 50 liralık para ve cocacola 2.5 litre resmi koyan adamın yazılı versiyonu sen aklini hamsipilavla yemis olmalisin
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 CryMeARiverfix said: madalyali arkadaslarin nasil post kastigi anlasildi sanirim herkes tarafindan... Konuya odaklanalim Lutfen. valla ben Dynamick'in yiğenine burs verdim. Öyle aldım.
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 küheylan said: CryMeARiverfix said: madalyali arkadaslarin nasil post kastigi anlasildi sanirim herkes tarafindan... Konuya odaklanalim Lutfen. valla ben Dynamick'in yiğenine burs verdim. Öyle aldım. Bende Dynamick'e..
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 komik değil ya, çocukluğunda ilgisiz kalmış ergen tripleri bunlar. git metin2 falan oyna.
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 -- moved topic --
Öne çıkan mesajlar