di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Selam, Elde bi miktar para var. TL olarak mi tutmali pound olarak mi ? Ingiltere planlari dahilinde soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 pound yap artarsa senindir artmazsa hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Duserse ? Kicimiza giriyo. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 altına bassan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Dolar altın arası çok güzel gidgel yapılırdı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Dort ay boyunca cok bi getirisi olmaz ama o arada Sterlin firlarsa cok kotu etkiler. Agzimiza sicar resmen. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 çeyrek altın 4 ay önce 116ydi şimdi 150 küsür altına basacaydın zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 şöyle bi haber var hürriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 altın yardırır bence bi süre daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 CthuLhu said: çeyrek altın 4 ay önce 116ydi şimdi 150 küsür altına basacaydın zamanında Evlenirkenki altinlari bozdurmasaydim simdi direkt 2 katiydi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 tabi lan, ben bile çeyrek taktıydım sana asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 iddaa dan kazandığı parayı sterlin yapan arkadaş vardı şanslı it ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 PROBLEM? http://ofwnow.com/wp-content/uploads/image/_2010/july/queen%20elizabeth.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 CthuLhu said: tabi lan, ben bile çeyrek taktıydım sana asdf Hatirliyorum. Sovmustum hatta niye masraf yapip aldin diye. Arkandan dabi, o kalabaligin ortasinda diyemediydim. hehe Neyse konumuza denemlim, sterlin ne olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ingiltere nin pek sesi çıkmıyor, bence azar azar artmaya devam eder. kredi notu AAA, değişme yokmuş.ama bu aralarki olaylar da etkilemez heralde sterlini, polis zaten el koymuş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Onu bankaci bi arkadasa sordum. Deli gibi olaylar var neden dusmuyor diye, ekonomi bakaninin cocugu grip olsa daha fazla etkiler ekonomiyi dedi. Ilginc baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 hala altından yanayım, 1 cumhuriyet altınından haftada 20 kağıt kazanamaz mıyız bu gidişle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 http://www.alfafinans.com/blog/?page_id=3 twitter da falan yorumluyo güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 çeyrek altın nolur peki şimdi zirvesinde mi sayılır yoksa daha gideri var mı? doğumgünümde geldi bi tane de napayım duruyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 altının gidişatı @yav, çeyrek de olsa lazım olmadıkça bekletin bence. yalnız dolar artarken euro bazen küçük düşüşler yaşıyor, avrupanın borçlarından mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 valla pound 2.9 oldu ben okul parasını ödemek için pound aldığım da 2.6 idi 2.9dan fazlaya çıkmaz die düşünüyorum, ama bu sıralar da öle tekrar 2.6 ya da düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 pound resmen tavan yapti bu aralar. tee yillar once 1 pound 3 lira idi sonra epey uzun bir sure 1 pound 2 ila 2.5 lira arasi seyretti. gecen sene 2.1 liraya dustuydu de suan abarti yuksek. tam da tr de altin bozdurup pound yapmayi planliyordum sictik :) bu arada daha artarmi? sanmiyorum. ingiltere'ye gelecek kisiler bence son dakikaya kadar beklesinler belki biraz duser. normal degil suanki oranlar. cevireceginiz miktar cok cok yuksekse tabi uzman birisine sormakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 JApon Yeni alin sonra soylemedi demeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Bankadan 100bin TL kredi çekin 3 yıl vadeli 139bin TL oluyor geri ödemesi. Hepsine altın alın altın 3 yılda %163 kazandırdı. İster yıl yıl bozdurun ister 3. yılın sonunda toptan 263000 liranız olsun. Fon aldığınızı varsayarak %10 stopaj 26bin lira 139bin lira da kredinin ödemesi 98bin net kâr kalsın size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 altın yükselmeye devam ederse 4 ayda çok temiz getirisi olur. iki hafta önce 1000 lira altın alan adamın şuanda 1200 lirası falan var. adam akıllı bi para yapıp ayda asgari ücret elde edebilirsin altınla sdfg o değil de altın fonunu ne zaman bozdurmalı ya? ne zaman düşer? tahmini olan? bayramdan önce sonra falan ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar