Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 GwindonSurion said: uzayda değil de bi gezegende kursak oluyor mu yoksa geneline tamamen uzay diyelim mi demişler derken ne kadar saçma bişey düşündüğümü anladım ilk 3-4 kelimeyi okuyunca ama silmek istemedim bütün gök cisimleri o anlaşmaya dahil bildiğim kadarıyla, bu boyutta devlet kuramıyoruz artık heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Hahaha Sealand çok iyi trollemiş , bravo Bir Lord'luk bu alsak beyler Sealand'dan , 45 Sterline :D Shop Citizenship vermez mi lan bunlar aslında , pasaportları kesin çoğu yere vizesiz giriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 http://www.wikihow.com/Start-Your-Own-Country Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Aket-Atum said: ombakkombak said: nileppezdel said: Şimdi yine komikli şakalı zengin troll konusu açılmış. Bunu da trolleyin de ilerde zengin olursam böyle okyanusta falan devlet kurma fantezim var. Nasıl yapılır ne gerekir bilen azıcık anlatabilir mi? Orada ada alman yetmez falan demişsiniz. Ne gerekir kurmak için? PS: En iyi trolle dürüm ısmarlayabilirim, ama arada 2-3 ciddi cevap da olsun pls Devletler hukukuna göre devlet oluşturmanın en kolay yolu daha önce kimse tarafından sahiplenilmemiş bir toprak parçasını sahiplenmektir. Bunun da şu anda tek yolu uluslararası sularda bir yere toprak yığmak suretiyle yoktan ada var etmek çünkü şu anda var olan her yer kapışıldı. Bundan sonra o ada üzerinde "sürekli" yaşayan bir nüfusa sahip olman lazım. Sealand'deki amca bu iki şartın ikisini de yerine getirmiyor. Eğer 30 kadar salağı okyanusta falan bir yerde bulacağın bir kaya parçasına toprak yığma suretiyle, veya bir mercan atolü ( ama hiçbir ülkenin toprağı olmayacak ) üzerine yerleştirirsen ülke kurabilirsin. antartika falan da bir devletin mi? meraktan soruyorum cidden Evet antarktika paylaşılmış durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 antartıkanın büyük kısmı araştırma ve hayır işleri için ayrılmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 antarktika'da devlet kurulmaz ya zaten, ne idüğü belirsiz yer. http://mimg.ugo.com/201002/36832/cuts/the-thing_288x288.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Devletler hukukunu kim takar gücün varsa gerekirse işgal edersin orası senin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 O kadar çok antartika denmiş ki popişe mantartıka esprisi gelir diye düşünmedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 popiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 kurduğun alanda bi kaynak yoksa, stratejik bi konumda değil ise, başka devlet ya da milletlerin çıkarlarına ya da keyfine bir zarar ya da yük bindirmiyorsa devleti kurarsın ama ona da devlet denmez.kimsenin umrunda olmazsın. yok ben ille dünyanın umrunda olacam dersen o zaman siyasi ve askeri gücün olması gerekli.bu da "ilerde bi ada alıp devlet kurucam" şeklinde olmaz. bol cocuk yaparsın cocuklarına and içtirirsin.sonra torunlarının torunları bu and peşinde koşturursa belki 100-150 yıl sonra 100bin nufuslu bi aşiretin bir yeri işgal ederde diretirse belki olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar