Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 gerizekalı herif, yağmur yağıyo diye e5'te üstgeçidin altından karanlıktan mı geçmek zorundasın?! ıslanmak mı daha iyi fare gibi ezilmek mi? moron! diğer şuursuz vatandaş, bostancı köprüsünden e5'e inerken yoncanın içini göremiyoruz biz arabalar olarak. malum, metro inşaatı var, metal panellerle inşaat alanını çevreliyolar, virajın içi görünmüyo. BRE MONDOFON BARİ GÖRÜNEN Bİ YERDEN KARŞIYA GEÇ! en sona en güzelini sakladım, sevgili mor Q7'li orangutan, hadi acelem vardı yola biraz hızlı katıldım, orda hatalıyım. iyi de beni niye sıkıştırma ihtiyacı duydun, ha bi de sıkıştırdın, yetmedi ışıklarda yakaladın. arabadan indin, kapımda tepindin... mantıklı bişey diyecen mi diye camı bi araladım, orangutan olduğunu görmeme rağmen algılamamışım, camı sökecektin nohut beyinli herif. al arabanı bi tarafına sok ulan! ağzınıza edeyim sayın istanbul trafiği embesilleri, e mi?
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Ben de cok kirginim istanbul trafigine. Bostanci koprusundeki yayalardan biri olarak titreyerek geciyorum karsiya.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://dagobah.net/flash/dontlaugh.swf
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 morQ7li bi adamın sinirli olması çok acaipmiş
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ülkenin belli bir kesimi insan olmayınca boyle oluyo işte. bide bunlara araba kullanmaları için ehliyet verince iyice kaçıyo ucu.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 adam kapıya tam asıldığı anda hızla açıp dengesini yitirerek arkaya düşmesini sağlamalıydın. o kalkana kadar aynen geri kapayacaksın tabi büyük ihtimalle ışıklarda kamera vardır, gaza gelip şikayetçi olabilirsin, çok ileri gitseydi hatalıyım vs demişsin ama öyle diklenen q7li adam her gün yüz kere yapıyodur senin yaptığını. sadece "kendinden yol alınınca" çok zoruna gitmiştir ağanın :D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 yok o 2 cm ötemde sinirden köpürüp hoplayıp zıplayıp bana dokunamazken ben yüzümü ekşitip stir len diyerek elimin tersiyle hareket çektim. kafa biraz çalışıyosa yeterince aşağılanmıştır zaten eheh
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 o zaman sen suçlusun.......................
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 iki nokta daha koysaydın ikna oluyodum az daha sdfgsdfg
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 o zaman ben yetersizim..........
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Tyrannus said: morQ7li bi adamın sinirli olması çok acaipmiş this
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 herif kroyum ama para bendenin önde gideniydi ya zaten. tek kaş, yanık ten, kısa boy, bağrı açık gömlek, göbeğin altında kaybolan kemer, kumaş pantolon, kösele ayakkabı, altın saat vs.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 o beş saniyedeki gözlemle inanılmaz detaylı betimleme rus edebiyatçısı gibisin
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Adam camının önünde dikilince biraz tırsmışsın gibi geldi bana :)
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 katılmamak elde değil, mor q7'li fenaymış mor ne lan o arabaya mor renk gider mi
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 suBzer0 said: Adam camının önünde dikilince biraz tırsmışsın gibi geldi bana :) yem atiim kapar belki çabaları eheh ya kapının dibinde saçma sapan tepinen adama dışarı çıksam ne olacak ki? kavga edicem işte tamamen salakça bişey için. edit: ama haydarı çıkarıp karnına sağlam bi tane geçirmek istemedim değil.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 q7li abi fakiri görünce dayanamamış bi tekmede ben atayım demiş herhalde sfs
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kro değiliz para da bizde değil napalım asdasdadsa
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Biri arabama dokunursa koltuğun altından levyeyi kapar inerim sanırım.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 tamam düzeltiyorum, kro değilim, para da bende değil, araba da şirket arabası (:P) kendi arabam olsa kısa devre yapardım ben de orda evet
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 o değil de her tarafta bu salaklardan var ya. manyak mıyız bunlarla aynı yerde yaşıyoruz, ne ülke ne şehir ne de insanı iflah olur gibi görünmüyo. defolup gidelim =/ hala sinirim geçmedi ha.
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Ben bi flamen bir de japon hatun almayı planlıyorum yörü gidip tavlayalım birer tane?
Ramocan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Q5'ime altın kaplatıcam şu mor Q7'yi duyduktan sonra....
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 tim olm hıncımı senden çıkarırım şimdi. e5te sağanak yağmurda üstgeçitlerin altı da karanlık oluyo biliyosun di mi? mal herif ordan geçti ya sol şeritteydim. resmen savurdum arabayı çarpmamak için. bütün bunlar 1.5 saatte oldu bi de ahaha o.0
Öne çıkan mesajlar