Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbulda araba kullanmaktan nefret ediyorum!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gerizekalı herif, yağmur yağıyo diye e5'te üstgeçidin altından karanlıktan mı geçmek zorundasın?! ıslanmak mı daha iyi fare gibi ezilmek mi? moron!

diğer şuursuz vatandaş, bostancı köprüsünden e5'e inerken yoncanın içini göremiyoruz biz arabalar olarak. malum, metro inşaatı var, metal panellerle inşaat alanını çevreliyolar, virajın içi görünmüyo. BRE MONDOFON BARİ GÖRÜNEN Bİ YERDEN KARŞIYA GEÇ!

en sona en güzelini sakladım, sevgili mor Q7'li orangutan, hadi acelem vardı yola biraz hızlı katıldım, orda hatalıyım. iyi de beni niye sıkıştırma ihtiyacı duydun, ha bi de sıkıştırdın, yetmedi ışıklarda yakaladın. arabadan indin, kapımda tepindin... mantıklı bişey diyecen mi diye camı bi araladım, orangutan olduğunu görmeme rağmen algılamamışım, camı sökecektin nohut beyinli herif. al arabanı bi tarafına sok ulan!

ağzınıza edeyim sayın istanbul trafiği embesilleri, e mi?
Mesaj tarihi:
adam kapıya tam asıldığı anda hızla açıp dengesini yitirerek arkaya düşmesini sağlamalıydın. o kalkana kadar aynen geri kapayacaksın tabi

büyük ihtimalle ışıklarda kamera vardır, gaza gelip şikayetçi olabilirsin, çok ileri gitseydi

hatalıyım vs demişsin ama öyle diklenen q7li adam her gün yüz kere yapıyodur senin yaptığını. sadece "kendinden yol alınınca" çok zoruna gitmiştir ağanın :D
Mesaj tarihi:
yok o 2 cm ötemde sinirden köpürüp hoplayıp zıplayıp bana dokunamazken ben yüzümü ekşitip stir len diyerek elimin tersiyle hareket çektim. kafa biraz çalışıyosa yeterince aşağılanmıştır zaten eheh
Mesaj tarihi:
herif kroyum ama para bendenin önde gideniydi ya zaten. tek kaş, yanık ten, kısa boy, bağrı açık gömlek, göbeğin altında kaybolan kemer, kumaş pantolon, kösele ayakkabı, altın saat vs.
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

Adam camının önünde dikilince biraz tırsmışsın gibi geldi bana :)

yem atiim kapar belki çabaları eheh

ya kapının dibinde saçma sapan tepinen adama dışarı çıksam ne olacak ki? kavga edicem işte tamamen salakça bişey için.

edit: ama haydarı çıkarıp karnına sağlam bi tane geçirmek istemedim değil.
Mesaj tarihi:
o değil de her tarafta bu salaklardan var ya. manyak mıyız bunlarla aynı yerde yaşıyoruz, ne ülke ne şehir ne de insanı iflah olur gibi görünmüyo. defolup gidelim =/

hala sinirim geçmedi ha.
Mesaj tarihi:
tim olm hıncımı senden çıkarırım şimdi. e5te sağanak yağmurda üstgeçitlerin altı da karanlık oluyo biliyosun di mi? mal herif ordan geçti ya sol şeritteydim. resmen savurdum arabayı çarpmamak için. bütün bunlar 1.5 saatte oldu bi de ahaha o.0
  • Yeni Oluştur...