Pha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 2009 da Amerika'dan almıştım garanti falan kalmadı haliyle, 2 orjinal kolu da vereceğim, kollardan birindenin sol analogunda hafif bi oyulma var. Bir de blurayinde küçük bir problem var şöyleki; cdyi taktığın zaman otomatik almıyor içeri, aleti kapatım yeniden açman gerekiyor, 30 dakka da bir oyun değiştirenler için sıkıntı olabilir. Bunlar dışında tertemiz alet, 400 lira diyorum, baktım sitelere genelde tek kolla 400 e veriyorlar ben de bluraydeki problemden dolayı 2 kolla 400 dedim, yine de bak burda şu kadar pahalıya satıyorsun diyeniniz varsa link koyun değerlendiririm. Not1:Amerika'dan geldiği için convertera ihtiyacınız var Not2:Ayın 18inden önce veremem. Bizim tanıdıklardan almak isteyen olursa onlara öncelik tanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 hayvan kasa ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 olm tam bana ps3 geldi, herkes rage quit çekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 yok ya canlanır 2 aya ps3 ortamları şuara oyun yok en bayık dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Ya ben gidiyorum ordan kibar kasa alırım bi tane gelirken, 2 yıl yokum burda boş durmasın alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 nere gidiyon lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 USA, anasını belledin topiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 aa usa da nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 La la la, alın şunu lan 400 kaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar