Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Undisclosed said: dostum adan hayırlı olsun adandaki internetinle bu adadan kurtulma oyununu oynayıp vakit geçirebilirsin HEHEHEH Adadan kurtulma oyunu flash bişiler yapmak istiyordum bunu görmem süper örnek oldu saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 adayla devlet kuramazsın, petrol platformu alacaktın. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/86/Map_of_Sealand_with_territorial_waters.png/200px-Map_of_Sealand_with_territorial_waters.png http://www.bobleroi.co.uk/ScrapBook/SealandTwo/Dsc00514ws.jpg http://www.crwflags.com/fotw/images/g/gb!slnd2.gif http://1.bp.blogspot.com/_485YA3c9vf0/SjgRBVM5KZI/AAAAAAAAB-I/xgoscpJRiFY/s400/hetalia-21.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ramazan agustos'a denk gelirse olacagi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 geçenlerde sonsuz paranız olsa napardınız muhabbetinin etkisinde kalmış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bugun havalar serinledi oysa ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bir gece adanızda yalnızsınız terliklerinizle şıp şıp dolaşıyorsunuz ve aniden karşınıza bu çıkıyor: http://cache.gawkerassets.com/assets/images/8/2011/08/goatman.maryland.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ultimada falanmı aldın hacı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gramul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 türkiyenin 100 metre ilerisindeki ada nasıl yunanlıların oluyor bikere yalan söylediğin burdan belli . yunanistanın en yakın adası türkiyeye yaklaşık 1km . ayrıca elimde şöyle bir mal var tık ilgilenirsen pm at gelenden geçenden para alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Selam cry, ben konuyu yeni gördüm arkadaşlar biraz dalga geçmişler ama işte bu aralar biraz sıkıcı buralar(kafiye yaptım düz cümlede) Acaba adanda iş yeri açabiliyor muyuz gelecek olan turistler için? Ben de zenginim babam kuyumcu da orada türkiye fiyatlarının dışında alış-satış olanağı olacaksa bu işe girmek isterim seninle, kâr da ortak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Benim için ağla nehir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 gramul said: türkiyenin 100 metre ilerisindeki ada nasıl yunanlıların oluyor bikere yalan söylediğin burdan belli . yunanistanın en yakın adası türkiyeye yaklaşık 1km . ayrıca elimde şöyle bir mal var tık ilgilenirsen pm at gelenden geçenden para alırsın Senin cografya bilginden supheliyim Ben gardas AMA olsun send insansin Herkes noob olabilir sorun yok ... Denizlerde de sınır vardır kara nerde biterse orası sınır olmuyor. Yani benim adadan 100 metre Türkiye ye dogru yüzdüğümde Türkiye sularında yüzüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Fikrimi düşünmedin sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Sadece bu kadar efsanevi bir başlıkta postum olsun istedim. Hmm ada, hiç fena değik, devlet yapmakta çok kolay, tayyiple falan UN' gidersinde aman ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 GwindonSurion said: Selam cry, ben konuyu yeni gördüm arkadaşlar biraz dalga geçmişler ama işte bu aralar biraz sıkıcı buralar(kafiye yaptım düz cümlede) Acaba adanda iş yeri açabiliyor muyuz gelecek olan turistler için? Ben de zenginim babam kuyumcu da orada türkiye fiyatlarının dışında alış-satış olanağı olacaksa bu işe girmek isterim seninle, kâr da ortak tabi. Olabilir suan ipadim ile adam dan yazıyorum geç olabilir kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ben de iphone 4G ile yazıyorum kanka ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Adayi degil babayi aldim deseydi daha bi samimi daha bi inandirici bulcaktim arkadasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Kuyumcu için yer yok gibi ama teknen ile gelirsin bak. Marina yaptirabilirim ılerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gramul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 CryMeARiverfix said: gramul said: türkiyenin 100 metre ilerisindeki ada nasıl yunanlıların oluyor bikere yalan söylediğin burdan belli . yunanistanın en yakın adası türkiyeye yaklaşık 1km . ayrıca elimde şöyle bir mal var tık ilgilenirsen pm at gelenden geçenden para alırsın Senin cografya bilginden supheliyim Ben gardas AMA olsun send insansin Herkes noob olabilir sorun yok ... Denizlerde de sınır vardır kara nerde biterse orası sınır olmuyor. Yani benim adadan 100 metre Türkiye ye dogru yüzdüğümde Türkiye sularında yüzüyorsun ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 hah, teknemle gelirsem otel hizmeti veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 KURUYORUZ LAN ADAYI OTELİMİZ DE VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 gramul said: CryMeARiverfix said: gramul said: türkiyenin 100 metre ilerisindeki ada nasıl yunanlıların oluyor bikere yalan söylediğin burdan belli . yunanistanın en yakın adası türkiyeye yaklaşık 1km . ayrıca elimde şöyle bir mal var tık ilgilenirsen pm at gelenden geçenden para alırsın Senin cografya bilginden supheliyim Ben gardas AMA olsun send insansin Herkes noob olabilir sorun yok ... Denizlerde de sınır vardır kara nerde biterse orası sınır olmuyor. Yani benim adadan 100 metre Türkiye ye dogru yüzdüğümde Türkiye sularında yüzüyorsun ne alakası var HMMMMMmmmmm...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bizde alalım birleşip, http://www.privateislandsonline.com/greece.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://www.privateislandsonline.com/unnamed-turkish-5.htm burayı mı aldın karaya yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Ada için her ay vergi vericegim için baya bı fakirlesicem ... Yani vergi verdigim için bagimliyim devlet kuramicam :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar