Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bsg battle star galactica değil bildiğin bisittirgit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Laorx tower dive in yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Hammer Istiyorum Bu Therd de kufur edenlere pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 thread thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Dartanian said: thread thread. Dartanyan Dartanyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mmorpg forumu burası hatırladın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Dartanian said: Mmorpg forumu burası hatırladın mı hepsi buyuk yazilir MMORPG Forum ingilzice bir kelimedir Forumu digemessin.. Forum`u diyeceksin... hatirladin mi dan sonra Soru isareti getirmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ahahaaha laorx haklı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 soru özel isim o yuzden Soru diye yazılır trasty değilmiş demek.onlar yine bi tarzı vardı ciddi ciddi yazıolardı.bu liseli direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Ya bu ufak ufak adaların hepsi suya gömülmeyecek mi birkaç onyıl içerisinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Ama goruomusun Fakirler bizi birbirimize dusurmeye calisiyor hissediyorum... Ama Halen bi destek alamadim eger bi destek olursa bu devletlestirme isine giricem ? Herkesin 500 Lira vermesi halinde Vize cikarticam girip cikabilecekler 2000 dolar veren Vatandasim olacak. 10Gbit sinirsiz internet ve kalacak yerdahil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Ada Aldim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ey ada sahibi komik değil abi trolleyemiyosan kapat bilgisayarı git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 NoTwisT said: Ada Aldim! Google pic search noob lugu yapmaya ne gerek var simdi ? nekadar Resim varsa buraya linkleyecekmisin ? Kirletme Konumu.:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 goldbären said: ey ada sahibi komik değil abi trolleyemiyosan kapat bilgisayarı git. Yine bir Mad lik hissediyorum sende Goldberg diyesim gelio sana nedense hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 yahudiyiz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 CryMeARiverfix said: Ama Halen bi destek alamadim eger bi destek olursa bu devletlestirme isine giricem ? Herkesin 500 Lira vermesi halinde Vize cikarticam girip cikabilecekler 2000 dolar veren Vatandasim olacak. 10Gbit sinirsiz internet ve kalacak yerdahil... Teklifim 1 hafta gecerlidir ona gore basvuru yapip yapmiyacagima karar vericem yoksa gidip yerlesicem 10gibt degilde 120mbit ATM cektirirm sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ada alacak kadar zengin adamın forumda iki saattir f5 takılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 sen az cek 30'da birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 CryMeARiverfix said: Google pic search noob lugu yapmaya ne gerek var simdi ? nekadar Resim varsa buraya linkleyecekmisin ? Kirletme Konumu.:X http://dl.dropbox.com/u/17418396/mad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 goldbären said: ada alacak kadar zengin adamın forumda iki saattir f5 takılması F5 i Bot um yapiyor otomatik param vardi aldim seninde paran olsun sende al BOT.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 konu iyice ilkokula indi dağılabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 podbot 2.5 kadar AI yok şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 aldıgım reserve den utandım sizin yüzünüzden arkadaş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar