photographer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ben sana adam olamazsın demedim ada alamazsın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 cry...bana bak, bu ara hatunla aram limoni, cehenneme de gitsem bir şey demez. Ne zaman çağırıyorsun bizi, de ki gelelim. Ama bize para harcatmak yok, ben günde 12 bira içerim.Sabah kahvaltısında arjantin bardakta 2 bardak çay içerim.Kaşar peynir, dilimlenmiş tam buğday ekmeği, tereyağ yeter. Öğle yemeğinde mangalda domates,biber,sucuk-ama pınar ya da ikbal olacak-.İşte o zaman 3 bira içerim.Muhabbet güzelse 4 ve 5.yi de içerim...Sonra 2 saat uyumam lazım.Klimalı oda isterim. Akşam yemeği için mangalı ben yaparım,diğer arkadaşlar sadece kumlara yatsınlar,ufak ufak biraları yudumlasınlar.Adam başı yarım kg köfte, yarım kg pirzola, ona göre...Nasıl yaparsın bilmem, bir de Silivri yoğurdu lazım.Yılların tecrübesi neticesinde mangal köfte,pirzolanın yanına Silivri yoğurdu,mangalda közlenmiş domates,biber ve üzerlerine Efes bira adamı mutlu eder.İşte akşam da geriye kalan 7 biramı içerim. Maliyet hesabını yapıver,bize de bu sıralar haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 tanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 cetintas_ozelmesajgitmesin said: cry...bana bak, bu ara hatunla aram limoni, cehenneme de gitsem bir şey demez. Ne zaman çağırıyorsun bizi, de ki gelelim. Ama bize para harcatmak yok, ben günde 12 bira içerim.Sabah kahvaltısında arjantin bardakta 2 bardak çay içerim.Kaşar peynir, dilimlenmiş tam buğday ekmeği, tereyağ yeter. Öğle yemeğinde mangalda domates,biber,sucuk-ama pınar ya da ikbal olacak-.İşte o zaman 3 bira içerim.Muhabbet güzelse 4 ve 5.yi de içerim...Sonra 2 saat uyumam lazım.Klimalı oda isterim. Akşam yemeği için mangalı ben yaparım,diğer arkadaşlar sadece kumlara yatsınlar,ufak ufak biraları yudumlasınlar.Adam başı yarım kg köfte, yarım kg pirzola, ona göre...Nasıl yaparsın bilmem, bir de Silivri yoğurdu lazım.Yılların tecrübesi neticesinde mangal köfte,pirzolanın yanına Silivri yoğurdu,mangalda közlenmiş domates,biber ve üzerlerine Efes bira adamı mutlu eder.İşte akşam da geriye kalan 7 biramı içerim. Maliyet hesabını yapıver,bize de bu sıralar haber ver. bunu odamin duvarina asarim arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Hesaplamalari yapicam cetintas ama iyice bedava olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 cetintas said: cry...bana bak, bu ara hatunla aram limoni, cehenneme de gitsem bir şey demez. Ne zaman çağırıyorsun bizi, de ki gelelim. Ama bize para harcatmak yok, ben günde 12 bira içerim.Sabah kahvaltısında arjantin bardakta 2 bardak çay içerim.Kaşar peynir, dilimlenmiş tam buğday ekmeği, tereyağ yeter. Öğle yemeğinde mangalda domates,biber,sucuk-ama pınar ya da ikbal olacak-.İşte o zaman 3 bira içerim.Muhabbet güzelse 4 ve 5.yi de içerim...Sonra 2 saat uyumam lazım.Klimalı oda isterim. Akşam yemeği için mangalı ben yaparım,diğer arkadaşlar sadece kumlara yatsınlar,ufak ufak biraları yudumlasınlar.Adam başı yarım kg köfte, yarım kg pirzola, ona göre...Nasıl yaparsın bilmem, bir de Silivri yoğurdu lazım.Yılların tecrübesi neticesinde mangal köfte,pirzolanın yanına Silivri yoğurdu,mangalda közlenmiş domates,biber ve üzerlerine Efes bira adamı mutlu eder.İşte akşam da geriye kalan 7 biramı içerim. Maliyet hesabını yapıver,bize de bu sıralar haber ver. gayet güzel açıklamış çetin abi,canım çekti lannn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 "ada ben ayrılmak istiyorum." dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 CryMeARiverfix said: Hesaplamalari yapicam cetintas ama iyice bedava olmaz Hayvan ne cimri adamsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 CryMeARiverfixz said: Hesaplamalari yapicam cetintas ama iyice bedava olmaz fedakarlıklar yapmanızı istiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 çetintaş inanmış bizide hayallere soktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 adam karşılığında para istemiyordur belki belki de ...?!!11? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 tamam yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar