CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Basliktan anlasilacagi gibi ege de bir Adacik aldim ... Adayi yunanistandan satin aldim Tapulu ve adanin 100metre ilerisi Turkiye Siniri... Kucuk bir devlet kurabilirmiyim ? Yada Nasil yapabilirim ? Not: Henuz elektirik yok ama internet Hatti cektirebiliyorum muhtelemen 10gbit bir omurga olacak... ps: Asiri troll yapmayalim Duzgun cevaplarda alayim lutfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 in case first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Interneti unut, balinalar var, çok sevişiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 reserve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Benimde bu topikte mesajım olsun ilerde iyi değerlenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 tüm çözümler tropico cdlerinde. belki şöle ufak bişi de yapılabilir, http://farm4.static.flickr.com/3199/2777301703_a725b17eec_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kuramazsın gerçekten almış olsaydın adaları satın aldığında böle bişiler yapamaycağını görürdün. devletin izin verdiği yükseklikten fazla inşaat bile yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bilader o ağaca spot takan odun sen misin? gece uyuyamıyorum senin yüzünden. kesin demiştim türktür bu diye. her neyse, komşularına biraz daha saygılı davranman gerekiyor. bir ara çayımızı içersin. o spotu da yere çevirirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 müziğin sesini de kıs salarım kyrgiakosu üstüne yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Kumarhane aç hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 dasaaa said: kuramazsın gerçekten almış olsaydın adaları satın aldığında böle bişiler yapamaycağını görürdün. devletin izin verdiği yükseklikten fazla inşaat bile yapamazsın. Evet Aldim Tapum da ole devlet tapusu degil bildigin ulusal tapu devletle ilgili bir ibaresi yok anlasmalarda da herhangi bir imar ile alakali hicbirsey yok ayrica ki zaten Ihaleden once bilgiler verilmisti ve tamamen Bagimsiz olmasada semi-native diye bir ibare vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Serin serin hikayeler yazarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 abi sen ada almışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 obvious troll is what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Norak said: tüm çözümler tropico cdlerinde. belki şöle ufak bişi de yapılabilir, http://farm4.static.flickr.com/3199/2777301703_a725b17eec_o.jpg Bundan biraz buyuk yani soyle-boyle 4-5 tane villa yapilir... Eger Devlet gibi bisi olursam super olur tum paticik ailesine Vatandaslik veririm ortak para toplar Guzel bir iskele filan yapariz... marinada olur... Hmm vergide alirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 gelip parti yapabilir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Tropico oynamani oneriyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 adan 1 gunluk lazim kiz aticam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 oblivious troll is oblivious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 uyan mamoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 çok basit o zaman yapılcak şey, 3-5 ev villa yapıp dizilere kiralanır o evler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Sparkcaster said: oblivious troll is oblivious http://i219.photobucket.com/albums/cc35/niffgiffler/brofist.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar