xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Hostumu değiştirdim aynı zamanda internet sitesinide. Şimdi sorunum şu domain aynı kalacak ama hosting değişicek. Yeni hostinde tüm internet sitesi dosyaları mevcut fakat eski domain e bir türlü yönlendiremiyorum. Eski hosting DNS adreslerini yenisine girmeme rağmen olmuyor nasıl aşıcaz bu sorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Hosting domaine degil domain hostinge yonlendirilir. Domaini ve yeni NSleri soylersen olmus olmamis diyeyim. Ya da kendin intodns.com/domain diye bakip incele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 dediğin gibi yaptım 1-2 saate inşalah olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 sorun çözüldü fakat şimdide başka bir sorun oluştu oda siteme sadece dns ayarları yapanlar girebiliyor 208.67.222.222 gibi default olanlar da açılmıyor bunu nasıl çözerim bilgisi olan lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bkz: TTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 yani ? o kadar bilsem burdan sormazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 valla bu di nin bkz larini toplayip kitap yapsam, yilin teknoloji mansiyon odulunu alirim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 yok mu bir çözümü olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 http://tr.wikipedia.org/wiki/Time_to_live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 hala anlamadım ttl iyi güzelde ne yani ne yapıcam? pro developer falan değilim bi açıklayın lütfen dns ayarı olmadan neden girilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Gecenin bi yarisi uyku gozumden akarken yatmadan bi guzellik yapip keyword vermisim, begenmiyosunuz. Isin ehli degilsen, anlamiyorsan, vereceksin domain'i ilk sordugumda, ben de derdin bu diye soylicem en basindan, aglamicaksin boyle. Devlet sirri gibi sakliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 TTL DNS cache'nin tutulacagi sureyi ifade eder. Sen DNS degisikligi yaptiginda, TTL suresi boyunca DNS cache'leri yenilenmeyebilir ve haliyle hala eski sunucuya gitmeye devam edersin demek. Kimisinde aciliyor kimisinde acilmiyorsa en buyuk sebebi bu. Kullandigin DNS sunucunun duzgun guncellenmeyip farkli NS'ler ustunden farkli yanitlar dondurmesi ise bir baska olasi sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Kısaca "hele bi otur bi soğuklan yeğenim" 24 saat falan isteyebilir o cache'lerin yenilenmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 VIP DNS hizmeti verebilirim... [hr] ADA hizmetler grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 anlatamadım heralde. ben hosting üzerinden birşey değiştirmiyorum benim siteye girilebilmesi için kullanıcı kendi bilgisayarından dns ayarı girmesi gerekiyor. ayrıca 5 yaşındaki çocukla da konuşmuyorsunuz seçtiğiniz kelimelere dikkat. yardım istedik diye yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 http://www.whatsmydns.net Şurdan test et o zaman hangi DNS'lerin domainini doğru olarak yönlendirdiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 istanbul ve almanya error verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Almanya'nınki her şeye hata veriyo, TTNet'inkilerin de cache süresi uzun sanırım. Benim de pazar günü yaptığım değişiklik yansımamış oraya henüz. Sadecehosting'e mail atıyorum konuyla ilgili şu an. Cevap gelince yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 bu arada site linkinide veriyim belki yararı olur sorunu anlamanızda reklam gibi olacak ama alfa-insaat.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Asagidaki NS'ler ve cozulen IP adresi dogru ise bkz: TTL, degilse go go provider'larin kontrol paneli. root@server-tr-01 [~]# dig alfa-insaat.com alfa-insaat.com. 3600 IN A 216.139.213.144 root@server-tr-01 [~]# dig alfa-insaat.com @ns1.wix.com alfa-insaat.com. 3600 IN A 216.139.213.144 root@server-tr-01 [~]# dig alfa-insaat.com @ns2.wix.com alfa-insaat.com. 3600 IN A 216.139.213.144 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 evet doğru hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 tamam bekle zamanla herkes girebilecek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Olayı sordum, sorun TTNet'te mi diye, şu cevap geldi: said: Sayın Müşterimiz; Yaptığımız kontrolde nic.tr otoritesi tarafından güncel NS kayıtlarınızın yayınlandığı (natrohost) , bazı TTnet DNS sunucularında bu kayıtların görünmediği bazılarında ise göründüğü tespit edilmiştir.Örneğin; 195.175.39.40 hatalı kayıt dönerken 195.175.39.39 'da doğru kayıtlar dönmektedir. Saygılarımızla, Yavaş yavaş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 natro host kadar YALANCI milleti kandiran Bir turkticaret var bide natro :) Kanmayin sunlarin dediklerine Sinirsiz mail der 250mb verir :D msg yollama siniri koyar... Sinirsiz alan der 9gb alan verir :D Sinirsiz Bw der sonra biraz kullaninca der siz cok kullandiniz :) SInirsiz mysql der altinada yazar 250mb 1 Adet :) Afedersiniz ama COK COK COK Milleti kazikliyor bu Ser****ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 hala sitem dns kullanmadan açılmıyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar