Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hostin dns hakkında bir soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hostumu değiştirdim aynı zamanda internet sitesinide. Şimdi sorunum şu domain aynı kalacak ama hosting değişicek. Yeni hostinde tüm internet sitesi dosyaları mevcut fakat eski domain e bir türlü yönlendiremiyorum. Eski hosting DNS adreslerini yenisine girmeme rağmen olmuyor nasıl aşıcaz bu sorunu?
Mesaj tarihi:
Hosting domaine degil domain hostinge yonlendirilir. Domaini ve yeni NSleri soylersen olmus olmamis diyeyim. Ya da kendin intodns.com/domain diye bakip incele.
Mesaj tarihi:
sorun çözüldü fakat şimdide başka bir sorun oluştu
oda siteme sadece dns ayarları yapanlar girebiliyor 208.67.222.222 gibi default olanlar da açılmıyor bunu nasıl çözerim bilgisi olan lütfen?
Mesaj tarihi:
Gecenin bi yarisi uyku gozumden akarken yatmadan bi guzellik yapip keyword vermisim, begenmiyosunuz.

Isin ehli degilsen, anlamiyorsan, vereceksin domain'i ilk sordugumda, ben de derdin bu diye soylicem en basindan, aglamicaksin boyle.

Devlet sirri gibi sakliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
TTL DNS cache'nin tutulacagi sureyi ifade eder. Sen DNS degisikligi yaptiginda, TTL suresi boyunca DNS cache'leri yenilenmeyebilir ve haliyle hala eski sunucuya gitmeye devam edersin demek. Kimisinde aciliyor kimisinde acilmiyorsa en buyuk sebebi bu.

Kullandigin DNS sunucunun duzgun guncellenmeyip farkli NS'ler ustunden farkli yanitlar dondurmesi ise bir baska olasi sorun.
Mesaj tarihi:
anlatamadım heralde. ben hosting üzerinden birşey değiştirmiyorum
benim siteye girilebilmesi için kullanıcı kendi bilgisayarından dns ayarı girmesi gerekiyor.
ayrıca 5 yaşındaki çocukla da konuşmuyorsunuz seçtiğiniz kelimelere dikkat. yardım istedik diye yani
Mesaj tarihi:
Almanya'nınki her şeye hata veriyo, TTNet'inkilerin de cache süresi uzun sanırım. Benim de pazar günü yaptığım değişiklik yansımamış oraya henüz.
Sadecehosting'e mail atıyorum konuyla ilgili şu an. Cevap gelince yazarım buraya.
Mesaj tarihi:
Asagidaki NS'ler ve cozulen IP adresi dogru ise bkz: TTL, degilse go go provider'larin kontrol paneli.

root@server-tr-01 [~]# dig alfa-insaat.com
alfa-insaat.com. 3600 IN A 216.139.213.144

root@server-tr-01 [~]# dig alfa-insaat.com @ns1.wix.com

root@server-tr-01 [~]# dig alfa-insaat.com @ns2.wix.com
Mesaj tarihi:
Olayı sordum, sorun TTNet'te mi diye, şu cevap geldi:

said:
Sayın Müşterimiz;

Yaptığımız kontrolde nic.tr otoritesi tarafından güncel NS kayıtlarınızın yayınlandığı (natrohost) , bazı TTnet DNS sunucularında bu kayıtların görünmediği bazılarında ise göründüğü tespit edilmiştir.Örneğin;

195.175.39.40 hatalı kayıt dönerken 195.175.39.39 'da doğru kayıtlar dönmektedir.

Saygılarımızla,

Yavaş yavaş artık
Mesaj tarihi:
natro host kadar YALANCI milleti kandiran Bir turkticaret var bide natro :)

Kanmayin sunlarin dediklerine

Sinirsiz mail der 250mb verir :D msg yollama siniri koyar...
Sinirsiz alan der 9gb alan verir :D

Sinirsiz Bw der sonra biraz kullaninca der siz cok kullandiniz :)

SInirsiz mysql der altinada yazar 250mb 1 Adet :)

Afedersiniz ama COK COK COK Milleti kazikliyor bu Ser****ler
  • Yeni Oluştur...