Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shift+del=OMG.. geri almak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi bir veri kurtarma programı yüklemen lazım. ama yükleyeceğin disk veriyi kurtaracağın disk olmamalı.

bir external takıp ona yüklicen sonra geri döndürmeye çalışacaksın.
Mesaj tarihi:
yani esh diyorki,sen mesajın içeriğini boşver,bir tane harici disk bul,ona bu veri kurtarma programlarını kur,kurtarmak istediğin verileri kurtarmaya çalış.

bu arada esh öyle bişeyin gerekli olduğunu ilk defa duyuyorum.C de bir dosyayı kurtarmamız lazım,veri kurtarma programını c ye kurarsak sağlıklı çalışmıyormu?
Mesaj tarihi:
puahah yok, "sildiğin" dosya aslında halen diskte duruyor, ama "boş" olarak etiketli. e haliyle "boş" olan yere ait diski kullanırsan, oraya veri girilir o zaman eski veriye ulaşma imkanı diye bişey kalmaz. (manyak bi bilimadamı mantetizmaydı ottu moktu bişeyler zırvalıyodu, geri alabildiğini iddia ediyodu aklıma geldi bak sadfadfg)
Mesaj tarihi:
freemaniacss said:

yani esh diyorki,sen mesajın içeriğini boşver,bir tane harici disk bul,ona bu veri kurtarma programlarını kur,kurtarmak istediğin verileri kurtarmaya çalış.

bu arada esh öyle bişeyin gerekli olduğunu ilk defa duyuyorum.C de bir dosyayı kurtarmamız lazım,veri kurtarma programını c ye kurarsak sağlıklı çalışmıyormu?

öyle yaparsan veri kurtarma programı veri kurtarma programını kurtarır.

Inception yani.
Mesaj tarihi:
shift delete yapmak güzel bişi ya. Huzur veriyor.

bi kere silmemem gereken bişileri shift delete yapmiştım. Recuva denen programla geri aldım hepsini.

Sitelerine girip donate aradım ama yoktu :)
  • Yeni Oluştur...