Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bir takım dosyalarımı shift+del ve touchpad yüzünden kaybettim nasıl geri alabileceğimi bilmiyorum nerd herd'e geri dönerek soruyorum bu dümenin suyu nasıl dönecek. bir yardım plx.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 diğer konu başlıklarına baktım... çok amatör kaçmışım sorries.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Piriform.recuva. ya da system protection açıksa win7'inde klasöre sağ tıkla properties>previous version de.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 şimdi bir veri kurtarma programı yüklemen lazım. ama yükleyeceğin disk veriyi kurtaracağın disk olmamalı. bir external takıp ona yüklicen sonra geri döndürmeye çalışacaksın.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 son mesajı anlamaya o kadar uzağım ki Spirit Speaksiz dexxer moduna girdim.. oooOooOOOOOooOo me sad panda..
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 son mesajı anlamadıysan, klavyeyi bırakıp joystick i tutacaksın.
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 yani esh diyorki,sen mesajın içeriğini boşver,bir tane harici disk bul,ona bu veri kurtarma programlarını kur,kurtarmak istediğin verileri kurtarmaya çalış. bu arada esh öyle bişeyin gerekli olduğunu ilk defa duyuyorum.C de bir dosyayı kurtarmamız lazım,veri kurtarma programını c ye kurarsak sağlıklı çalışmıyormu?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 puahah yok, "sildiğin" dosya aslında halen diskte duruyor, ama "boş" olarak etiketli. e haliyle "boş" olan yere ait diski kullanırsan, oraya veri girilir o zaman eski veriye ulaşma imkanı diye bişey kalmaz. (manyak bi bilimadamı mantetizmaydı ottu moktu bişeyler zırvalıyodu, geri alabildiğini iddia ediyodu aklıma geldi bak sadfadfg)
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 freemaniacss said: yani esh diyorki,sen mesajın içeriğini boşver,bir tane harici disk bul,ona bu veri kurtarma programlarını kur,kurtarmak istediğin verileri kurtarmaya çalış. bu arada esh öyle bişeyin gerekli olduğunu ilk defa duyuyorum.C de bir dosyayı kurtarmamız lazım,veri kurtarma programını c ye kurarsak sağlıklı çalışmıyormu? öyle yaparsan veri kurtarma programı veri kurtarma programını kurtarır. Inception yani.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 abi shift delete yapmayın ya, geri dönüşüm kutusu bunun için var :(
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 shift delete yapmak güzel bişi ya. Huzur veriyor. bi kere silmemem gereken bişileri shift delete yapmiştım. Recuva denen programla geri aldım hepsini. Sitelerine girip donate aradım ama yoktu :)
Öne çıkan mesajlar