Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 1.5 aydır ispanyadan bi mektup bekliyorum. adamlar daha önce gönderdik ama bi sorun cıkmış olabilir urgent postla bir daha yolluyoruz dediler. bu kez adresi de tekrar verdim adamlara herhangi bi hata cıkması olası deil. ama 1 haftayı geçti hala yok. kendi adımıza gönderilen postaların akıbetini öğrenmemizin bi yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Track number'ı varsa onunla takip edebilirsin, yoksa takip edemezsin. Yine gelmezse rica et kargoyla yollasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 pttyse 1 haftada gelmez o, öncekide gelmiştir kesin depoda bi köşede bekliyordur diğer 30k paketle beraber, bu sene içinde bi ara gelir :p takip nosu varsa pttnin sitesinden hiç değilse giriş yapıp yapmadığını görebilirsin. takip nosu yoksa kader kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 postaneyi arayıp hır çıkarınca sırayla 3-4 yere yönlendiriliyosun ama bi şekil çözülüyo iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 postan gelince eve haber bırakıyorlar bi şekil ama bırakmadıkları da oluyor. yakınındaki ptt posta dağıtım merkezi'ne bi git bak. normal ptt şubesine değil ama posta dağıtım merkezine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 RT numarası yada herhangi bir barkod numarası varsa ptt.gov.tr den sorgulayabilirsin postanın akibetini gönderene sor istersen belki vardır öyle bir numara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 2-3 haftada bir aynı soru, her seferinde aynı cevaplar. Gözünüzü seveyim sticky yapın şunu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar