Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu kim be?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arwen ama kötü çizmişsin,aynı posterden eşşek kadar baş ucumda olmasından dolayı anladım.[signature][hline]hebee

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 25 Eylül 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
20 dakkada çizdim kötü olabilir tabi. Boynum ağrıdı postre bakmaktan :)[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 25 Eylül 2004 23:32 tarihinde demiş ki:
Pyr0 ?

tam kendısı[signature][hline]Ne sen Leylasın
Ne de Ben Mecnun
Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun
Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Mesaj tarihi:
tamam abi ben iyi çizdim demiyom da iğrenç çizmişin falan demeyin canım sıkıldı çiziktirdim bişeler ezmeyin gari.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Mesaj tarihi:
liv tylor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
yok onemli deil zaten başlıkta da yazmışım bu kim be diye. yani kotu olduunu biliom. Gece gece can sıkıntısı işte..[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 25 Eylül 2004 23:32 tarihinde demiş ki:
Pyr0 ?

ka$ları ince kalmı$ ondan benle alakası yok :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
bi daha olmasın. :lol:[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
  • Yeni Oluştur...