Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 http://www.icedearth.com/tour Biletix Yer: Refresh The Venue Bilet Fiyatları: Sahne Önü 93 TL Normal 58 TL Iced Earth, Matt Barlow'la olan son konserini 3 gun once Wackende yaptı. Yeni vokali araştırmadım bile Barlow'un tekrar gittigini ogrenince. Barlow olsaydı giderdim buyuk ihtimalle ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jM4CDLmDx_Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bu tim owens. barlow ilk gittiginde gelmişti. şimdiki Stu Block olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 haydaa barlow yine mi gitti? gg o zaman abi. ulan hep o huysuz şöfır ihtiyarı yüzünden olmuyorsa bunlar ben de neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 said: In his heartfelt statement, Barlow cites his commitment to his family and the need for Iced Earth to tour more as the reasons for his retirement Acıklanan neden bu. ayrıca sanmıyorum Schaffer de cok iyi biliyodur Barlow gidince grubun bi halta benzemicegini, o yuzden onun huysuzlugundan olcagını dusunmuyorum. Ayrıca; http://www.youtube.com/watch?v=PrqW2Q8RWR0&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bu yeni elemanı birtürlü sevemedim ben ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Biletix said: Iced Earth 13 Aralık 2011 21:00 Refresh The Venue, İstanbul Yıllardır beklenen Amerikalı topluluk Iced Earth ilk kez İstanbul’da! Metal müziğin asi kahramanı Jon Schaffer ve ekibi, 13 Aralık’ta Refresh The Venue’de verecekleri konserde Türkiye’deki fanlarıyla ilk kez buluşacak. Henüz 11 yaşındayken sahnede olmayı ve istediği müziği yapmayı kafasına koyan Schaffer’ın ilk gençlik yıllarında Florida’da temellerini attığı Iced Earth, kendi adını taşıyan ilk albümden itibaren power ve thrash tarzlarını birlikte kullanmaları, müziklerindeki enerjik ve yoğun yapıyla dünya metal sahnesinin en karakteristik isimlerinden biri oldu. Jon Schaffer’ın derin liriklerinde şekillenen efsane albümler “The Dark Saga”, “Something Wicked This Way Comes” ve “Horror Show” ile geçtiğimiz yirmi yılın en başarılı metal örneklerini veren Iced Earth yıllar içinde büyük küçük birçok eleman değişikliği yaşasa da müzikal üslubunu aynı düzeyde koruyabilen az sayıda topluluktan biri olmayı başardı. İçinde bulunduğumuz yılın Eylül ayında piyasaya çıkacak olan yeni albüm “Dystopia”nın dünya turnesi kapsamında Aralık ayında ülkemizde olacak grup onları yıllardır bekleyen İstanbul izleyicisi ile sonunda tanışacak. Iced Earth 13 Aralık 2011’de Refresh the Venue’de. O ye.. O ye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Matt Barlow'suz iced earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 earhtsüz ice gibidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 lise 1 ya da 2 de olsaydı msevinçten delirmiştim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 lord_gorthaur said: Matt Barlow'suz iced earth Matt Barlowlusundan bu, geri döndü ya gruba mis. Giderim ben görmek lazım o kadar ergenliğimize falan can kattı amcalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 herif tekrar ayrıldı hatta yeni adam buldular, burda olmicak yani matt barlow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 gitmeyip de ne yapalım? iş mani olmassa mutlaka giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 shapshal said: herif tekrar ayrıldı hatta yeni adam buldular, burda olmicak yani matt barlow Böyle ise gitmesem de olurmuş ama adam yalama oldu iyice girip girip çıkıyor. Bu sefer neden gitmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Güya ailesine önem vermek istiyormuş. bir de solo projesimi ne varmış, ondan ayrılmış diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Matt Barlow'u anlamadım gitti oda olsa ne güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Aket-Atum said: lise 1 ya da 2 de olsaydı msevinçten delirmiştim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 açılmıştı zaten http://forum.paticik.com/read.php?12,5817425,5817425#msg-5817425 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar