odullusoru Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 google'da reklamını gördüm tesadüfen. böyle bir sistemin altyapısını kurmak kaça patlar ? makineleri yurtdışından getirtme şansımız olabilir mi ? ne almalı ? gümrüğe takılır mı ? öneriler ? sanal tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 konuyla alakalı bilgim yok ama pavyon gibi olmuş yatak odası fhasgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 pavyonda yatak odası mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 eved :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bir tane dslr, fish eye lens, panoramic head, bir de tripod tamamdır. gerisi çekim tekniğini bilmene ve software kullanabilme yeteneğine kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 abi ev randevu evi gibi asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 o nasıl bir çocuk odası öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ne makinası getirtticen ? panoramik resim bildiğin. secondlife hesabı quicktime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 knox said: o nasıl bir çocuk odası öyle reyou said: abi ev randevu evi gibi asdasdad Mobilyacı kazıklamış bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 throine said: bir tane dslr, fish eye lens, panoramic head, bir de tripod tamamdır. gerisi çekim tekniğini bilmene ve software kullanabilme yeteneğine kalmış. iphone'la panaromik çekilebiliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 100 liralık p&s kamerada da panorama modu var iphone'a gerek yok. ama bu makinelerle ancak amatörce çekimler yapılır. kusursuz gerçekçi 3dtour için o dediğim ekipmanlar ve çekim tekniklerine hakimiyet + biraz software becerisi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 maliyet 100 lira yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ben bu işe gircem ya manyak para dönüyodur kokusunu aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bana fisheye lens alın hatta ben bu işi hemen öğrenip size yapayım bir tane eylül'e kadar 700$'a falan patlar yani =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar