Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kız arkadaşım istiyor . Ben size örnek veriyim oynadığı oyunları Ds'te. Mario,Mario Kart,Trauma Center(bayılıyor buna),Cooking Mama,supermarket mania etc... Buna mükavil oynuyabileceği oyunlar varmı Wii'de ? ve artık uzatmaları oynayan wii'yi almaya değermi şu dakikadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 özellikle mario oyunlarıyla inanılmaz eğlenir alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Oyunları korsan oynuyabiliyormuyuz Wii'de peki Yes,No yeterli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 hatta sole diyim softmod yaptiktan sonra aletteki chipi soktum ben, butun dvdlerimin backupini aldim HDD ye fisek gibi hizli oyniyorum smash bros da cok takilma sorunu yasiyodum o filanda gecti, sirf dvd den kurtulunca gelen hiz arttirimi ile butun oyunlari HDD ye yedekleyip dvd sok tak derdinden kurtulmak icin yapilir softmod ha wii alinirmi? tam zamani cok genis bir oyun arsivi var nintendonun simdiye kadar cikardigi "butun" oyunlari destekliyor neredeyse, birinci parti oyunlar cok kaliteli peki WiiU? mario kart gene mario kart olarak kalicak, smash bros a bi iki kural degsitirirler koyarlar hicbi degisiklik olmaz, mario galaxy olsun new SMB olsun coguda ole, gimmick eklerler cizim tahtasi ile nintendonun bu jenerasyon dustugu tuzak bu zaten, kotu rehashler veya remake ler ile doldurdu oyunu, millete ayni oyunlari ikinciye oynatti ama 3. ye oynatmasi imkansiz artik wiiu da yepyeni seyler yapmaz ise baya zor isi ki WiiU ile ilgili umidim yok benim, hardcore oyuncu kitlesine hitap etmeye kasiyor ama kontroler berbat, bide ustune hitap etmeye calsitigi kitle kendisine sirtini dondu coktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 wii çok güzel alet, güzelliği eski nes, snes, gameboy, gamecube, nintendo64 oyunlarını oynayabilmek hehe. wiiu'da da olcak mı onlar bilmiyorum ama wii'yi sırf onun için alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar