Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu dakikadan sonra Wii alınırmı ?

Masticore

Öne çıkan mesajlar

hatta sole diyim softmod yaptiktan sonra aletteki chipi soktum ben, butun dvdlerimin backupini aldim HDD ye fisek gibi hizli oyniyorum

smash bros da cok takilma sorunu yasiyodum o filanda gecti, sirf dvd den kurtulunca gelen hiz arttirimi ile butun oyunlari HDD ye yedekleyip dvd sok tak derdinden kurtulmak icin yapilir softmod

ha wii alinirmi?

tam zamani

cok genis bir oyun arsivi var
nintendonun simdiye kadar cikardigi "butun" oyunlari destekliyor neredeyse, birinci parti oyunlar cok kaliteli

peki WiiU?

mario kart gene mario kart olarak kalicak, smash bros a bi iki kural degsitirirler koyarlar hicbi degisiklik olmaz, mario galaxy olsun new SMB olsun coguda ole, gimmick eklerler cizim tahtasi ile

nintendonun bu jenerasyon dustugu tuzak bu zaten, kotu rehashler veya remake ler ile doldurdu oyunu, millete ayni oyunlari ikinciye oynatti ama 3. ye oynatmasi imkansiz artik

wiiu da yepyeni seyler yapmaz ise baya zor isi ki WiiU ile ilgili umidim yok benim, hardcore oyuncu kitlesine hitap etmeye kasiyor ama kontroler berbat, bide ustune hitap etmeye calsitigi kitle kendisine sirtini dondu coktan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...