Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Aldığım bir telefon bozuk geldi, adamları arıyorum, iade formu dolduruyorum mesaj atıyorum dönmüyolar. Bankamı arasam, bu yaptığım alışverişi iptal edip, hesabıma parayı eklerler mi? Birazda ben uyuzluk yapayım, ürünü elimde bekleteyim, geç yollayayım felan, diyorum? 520 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 netten mi aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 hepsiburada dan aldım. sikayetimvar.com sitesinde günlük açılan başlık sayısını gördüğümdede, bir kaç güne kalmaz içlerinden birisininde benim olacağımı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 büyük hata abi.telefon cart curt alınır mı öyle.ugraş dur gidip tükkandan alacaksın.kutuyu açacaklar telefonu açıcaklar bozuksa onların elinde bozuk olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 herşeyimi netden alıyor sayılırım. İlk ve son sorunlarım olacak gibi duruyor. Pek bu siteyi kullanmazdım da. Bundan sonrada hiç kullanmayacağım gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 hepsiburada dan elektronik almamıştım ben hiç.elektronik ele avuca gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kullanılmış olarak mı bozuk geldi yoksa sıfırdı da sen açınca mı bozuk çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bu kadar sövülen ama bir o kadar da alışveriş edilen bir yer duymadım. adamlar tayyip erdoğan gibi. sorsan kimse beğenmiyor ama alışveriş edeni çok. Ben HB ile alışveriş etmedim, cinsel ilişkiye girseler etmem. konuya gelirsek, öyle bir şey yapabilmen için kk'dan haberin olmadan alışveriş yapıldığını, mal/hizmet alındığını söylemen gerek. bunu da yapamazsın çünkü kargoyu teslim alan sensin. malı beğenmedim/bozuk geldi diye bankadan kk iadesi alınmaz yani. Paypal değil ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 hepsiburdanın geri dönmediğini görmedim hiç, dönerler eninde sonunda. baya bi elektronik zımbırtı alıyorum ordan ben hiç problem yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Netten alınmaz ya telefon.. Ben hdd falan aldım hiç sorun olmadı hb da ama, telefon olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kutuyu açtım, ürün bozuk çıktı. Kullanılmış değil. internet alışverişlerinde belli bir süre içerisinde banka ile muhattap olursak, para iadesi gibi birşeyler aklımda kalmış. O nedenle sormak istedim. Farkındayım eninde sonunda dönerler ama şuna bakarmısınız ne kadar kişiyi mağdur edip süründürüyolar. http://www.sikayetvar.com/arama/?typex=1&q=hepsiburada&x=0 Müşterilerin bu kadar aşağılandığı 3 üncü sınıf insan muamelesi çekildiğine ilk kez şahit oluyorum. mesaj onlayları 24 saat sonra olduğundan, 8 ağustos tarihli mesajların sayısına bakar mısınız? bir gün içerisinde bu kadar şikayet gelmesi... Salak gibi bir kaç kilometre gitmemek için, netden sipariş verdim. Böyle bir site olduğunu bilsem zaten hiç uğraşmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 hepsiburadadan 3-4 kitap almıştım,arkadaşta benzer kitapları almıştı,eline 3 gün içinde geçti.bende buna güvenerek adresi o an bulunduğum ankara olarak verdim.ürünlerim salak salak 1.5 hafta paketlenmeye hazır tarzında durdu.bende adamlara mesaj attım mail attım,durumu anlattım,böyle böyle 1.5 haftadır kitap mitap yollamadınız bende ankarada olamayacağım şu saatten sonra,yollayacağınız zaman kitapları şu adrese yollayın dedim.ayarlar kısmındanda o adresi 2. adresim olarak ekledim.adamlar bana geri dönmedi.küfür eder gibi 1.5 hafta sonra kargoya verdiler,ben izmire geldim.1.5 hafta sonra kargolar ankaraya gitti,bende kargoyu arayıp durumu anlattım,ertesi gün izmire geldi. uzun lafın kısası hb ile alışveriş yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bu arada sallamayayım ama şu saatten sonra ürünü geri iade falan edemezsin gibi geliyor.kargo geldiği anda bilader hop dur bi kargoyu açayım bakayım çalışıyomu ondan sonra imzalarım demen gerekiyodu.adamlarda sana büyük ihtimal biz sana çalışır halde gönderdik sen sonradan bozdun,yoksa kargoyu neden alasın gibi malca bir neden sunabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Öyle birşey olamaz sanki? O dediğin paketin sağlam olup olmaması ile ilgili olabilir. Kargocuya "kardeş 2 dakika dur pakete bakayım, hatta içeri gel bir çay iç şarja takıp bakayım, yok yok en iyisi sen yatıya kal mesaj atalım, telefonla konuşalım çalışıyor mu" diyemem ki. Ürün arızalı bile olmasa, 7 gün içerisinde aynen iade etme gibi bir şansımız var. Sözleşmelerinde yazana göre... Tabi beni 7 gün oyalayıp ürünü almazlarsa başka tabi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 "Değerli müşterimiz, şuanda tüm müşteri temsilcilerimiz diğer müşterilerimize hizmet vermektedir. Beklettiğimiz için özür dileriz" 15 dakikadır bunu dinliyorum, ne güzel :P sıkıldım kapattım. Telefon ilede ulaşmak imkansızmış... mail : başarısız iade formı : başarısız site içerisindeki soru-cevap bölümünden mesaj yazmak : başarısız telefon aramaları : başarısız X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 noldu bekleteyim diyodun adamları :D hemen telefona sarılmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 öyle bir lüksüm yokmuş ondan telefona sarıldım :P. Birde iade edebilecekmiyim, ona net bi cevap verseler başka bir yerden başka bir telefon sipariş etmek istiyorum. Şimdi beklemeden edersem, bide üstüne iade almayıp temizi yollarlarsa 2 inci telefon elimde kalır. Kardeşim içindi zaten telefon, oda beni sıkıştırıyor "ne zaman, ne zaman" diye :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Densiz said: Öyle birşey olamaz sanki? O dediğin paketin sağlam olup olmaması ile ilgili olabilir. İzleyeceğim yol şuydu. Kargoyu teslim alırken paketi kargo elemanının yanında açacaktın. Baktın bozuk/yanlış ürün ya da herhangi bir sorun var kargocu eleman tutanak tutup kargoyu şu şu nedenle almadı diyecek tutanak tutturduktan sonra HepsiBurada.com biz sağlam gönderdik siz bozdunuz da diyemez. Sonra iki durum var HB ya yenisini ve sağlamını gönderecek ya da para iadesi yapacak. İade istedin diyelim bunu da yokuşa sürerlerse vakit kaybetmeden banka ile iletişime geçip durumu anlatıyorsun paran en geç 3 iş günü içerisinde KK'ında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ben bu konularda eski kafalıyım. İnterneti bayağı hemen her konuda kullanıyorum. Ama kesinlikle internet üzerinden para ile ilgili en ufak bir şey yapmıyorum. Yapmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 gerı ıade formunu doldurdugunu varsayıyorum 2 gun ıcınde maıl atıyorlar su numara felan fılan dıyerekden gerı gonderın dıe acıklamalı ayrıca telefondada bekle enınde sonunda konusuyorsun bırı ıle Cok hasır nesır oldum zamanında bu HB ıle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 form felan doldurdum, "incelemeye alındı" gibi bir oto mesaj geldi. Bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrunkDevil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Densiz said: Öyle birşey olamaz sanki? O dediğin paketin sağlam olup olmaması ile ilgili olabilir. Kargocuya "kardeş 2 dakika dur pakete bakayım, hatta içeri gel bir çay iç şarja takıp bakayım, yok yok en iyisi sen yatıya kal mesaj atalım, telefonla konuşalım çalışıyor mu" diyemem ki. Ürün arızalı bile olmasa, 7 gün içerisinde aynen iade etme gibi bir şansımız var. Sözleşmelerinde yazana göre... Tabi beni 7 gün oyalayıp ürünü almazlarsa başka tabi? =) Butun alısverıs sıtelerınde gerek kucuk gerek buyuk puntolarla kargoyu kargo gorevlısının yanında acmanız gerektıgı, kırık bozuk vs. ise tutanak tuturmanızg erektiğine dair uyarı vardr. Bu nokta izlenecek iki yol var. Birincisi bu olayı tüm internete ve yüzlerce arkadaşınıza(olmasa bile) yayacağınız tehditi ile şirketi insiyatif kullanmaya zorlamak ya da telefonu garantiye yollamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 bkz. uzaktan satış ve cayma hakkı bkz. ayıplı mal özellikle ayıplı mal. tüketici haklarını oku, ondan sonra bir dilekçe ile hakem heyetine gidiyorsun, satıcıya direkt ulaşmak yaptığın çabaları da anlatan delillerle birlikte veriyorsun, hakem heyeti lehine karar veriyor, paranı elindeki kağıt ile takır takır alıyorsun, kağıda rağmen vermek istemezlerse, icra başvurusu yapıpı icra memuru ile beraber gidip alıyorsun. ülkede tüketici hakları çok muhteşem olmasa da hakkını arayan adam için tatmin edici sonuçlar almak zor değil bozuk mal aldı diye adamın elinde kalacak gibi davranmışsınız, yok öyle bişey, adamdan kan alırlan kamil kan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Hani bide şey var acaba 7 gün içerisinde iade alcaklarmı fln demişsin.7 gün içinde gidip noterden ihtar çektiriceksin o zmn sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar