Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paypal, iban ve debit kart soruları


knoxville

Öne çıkan mesajlar

selams
son bi kaç gündür aşırı süper steam indirimlerini kredi kartı kullanmak istemediğimden dolayı (olmayan parayı kullanmak sucks) kaçırdım. quakecon, brink falan uçtu gitti. bu sebepten dolaaayı paypal'u aracı olarak kullanmak istiyorum. sorulara geçer isek;

elimde bir adet akbank neo var. atm kartı. üstünde maestro logosu bulunduğu için internette (steam) işime yaramıyor. ancak, bu kartın bağlı olduğu banka hesabının IBAN numarasını paypal'a girsem olur mu? benden bu hesabı oraya eklediğim için para çekerler mi? steam'den dolarla alışveriş yapınca banka hesabımdaki TL ne olur?

bir diğer sorum ise hakiki bir debit card arıyorum. iş bankası ve akbank'taki (bankamatik ve akbank neo) atm kartları maestro veya visa electron logolu. hsbc'de gördüm adı direkt debit card olarak geçmekte. o karda sahip olup da benim sıkıntılarımı anlayan var mı? hsbc işlerimi halleder mi?

bir başka bankada debit card bulabilir miyim?

öptüm bye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

garantiden vadesiz hesabın ve paracard'ın (atm kartı) varsa sanal kart çıkarabilirsin ücretsiz. sanal kartına para aktarıp öyle kullanıyorsun. cebinde olmayan parayı harcamıyorsun yani. ayrıca bununla birlikte paypal hesabı yaratırsan sanal kartından çeker paypal. yıllardır sorunsuz kullanıyorum garanti sanal kartı. 3d secure de kullanabiliyorsun istersen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:

sanal kart da olur ama istiyorum ki aynı atm kartı gibi kullanayım. kredi kartıma ek kart olarak çıkartmasın. atm kartıma ek olsun.

paypal'a IBAN ekleniyor ama içinde sadece TL olan hesaptan alışverişi yapabiliyor mu ben steamden dolarla alınca?


bildiğim kdarıyla hayır.


paypal tamamen geçirme üzerine çalışıyor arkadaşlar.

geçirme yoksa yaptığınız işte paypal yoktur orda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...