knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 selams son bi kaç gündür aşırı süper steam indirimlerini kredi kartı kullanmak istemediğimden dolayı (olmayan parayı kullanmak sucks) kaçırdım. quakecon, brink falan uçtu gitti. bu sebepten dolaaayı paypal'u aracı olarak kullanmak istiyorum. sorulara geçer isek; elimde bir adet akbank neo var. atm kartı. üstünde maestro logosu bulunduğu için internette (steam) işime yaramıyor. ancak, bu kartın bağlı olduğu banka hesabının IBAN numarasını paypal'a girsem olur mu? benden bu hesabı oraya eklediğim için para çekerler mi? steam'den dolarla alışveriş yapınca banka hesabımdaki TL ne olur? bir diğer sorum ise hakiki bir debit card arıyorum. iş bankası ve akbank'taki (bankamatik ve akbank neo) atm kartları maestro veya visa electron logolu. hsbc'de gördüm adı direkt debit card olarak geçmekte. o karda sahip olup da benim sıkıntılarımı anlayan var mı? hsbc işlerimi halleder mi? bir başka bankada debit card bulabilir miyim? öptüm bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ***haydi up up up, haydi up up up, aaah çilli çilli de yavrum çilli, amanda çilli çilliii, çilli up up up, çilli up up up*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 paypall kredi kartından direk çekiyor diye biliyorum eğer ibann kabul etse bile , ki zannetmiyorum , ondan da direk çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 banka kartına ek olarak oluşturduğun sanal kartları paypal'de kullanabiliyosun. sanal kart hakkında bildiklerim de şunlar; iş bankası'nda yok, garanti'de var. bazı bankalar sanal kart için somut bi kredi kartı şartı koyuyolar; bazılarında hesabının olması yeterli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 sanal kart da olur ama istiyorum ki aynı atm kartı gibi kullanayım. kredi kartıma ek kart olarak çıkartmasın. atm kartıma ek olsun. paypal'a IBAN ekleniyor ama içinde sadece TL olan hesaptan alışverişi yapabiliyor mu ben steamden dolarla alınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 paypalı trden tr kartlarla kullanıyorsan direk karttan çekiyor zaten artık yeni düzenlemeleden sonra, paypal hesabında para varmış yokmuş farkmıyor o yüzden, exchange kısmını da otomatik yapıyor herhangi birşey alırkene dövizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 garantiden vadesiz hesabın ve paracard'ın (atm kartı) varsa sanal kart çıkarabilirsin ücretsiz. sanal kartına para aktarıp öyle kullanıyorsun. cebinde olmayan parayı harcamıyorsun yani. ayrıca bununla birlikte paypal hesabı yaratırsan sanal kartından çeker paypal. yıllardır sorunsuz kullanıyorum garanti sanal kartı. 3d secure de kullanabiliyorsun istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 yalnız garantide 0 bakiye kalmasına rağmen 300 liraya kadar avans alabiliyosun, para aktarırken haberin olsun. sonra faizle uğraşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 knoxville said: sanal kart da olur ama istiyorum ki aynı atm kartı gibi kullanayım. kredi kartıma ek kart olarak çıkartmasın. atm kartıma ek olsun. paypal'a IBAN ekleniyor ama içinde sadece TL olan hesaptan alışverişi yapabiliyor mu ben steamden dolarla alınca? bildiğim kdarıyla hayır. paypal tamamen geçirme üzerine çalışıyor arkadaşlar. geçirme yoksa yaptığınız işte paypal yoktur orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 türk bankalarından alınan debitkart ile ya da vadesiz mevduat hesabı ile paypal kullanılamıyor ya kredi kartı ya da debit karta/vadesiz mevduat hesabına bağlı bir sanal kredi kartı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 az önce bir alışveriş yapıcaktım, paypal hesabım yok, normal alışverişte paylpal kartınızı onaylamadı falan dedi. neden onaylamıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar