Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun epic, oyun çok iyi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Norn'da durmu bilmiyorum uzun zamandır girmediğimden ama Azgal'da dest eziyor gibi şuan.Gerçi ben server değiştiricem zaten.Gorfang serverı çok daha fazla bir nüfusa sahipmiş şuan.
Mesaj tarihi:
oyun sağlam devam ediyor heralde nüfus olarak öylemi?
trialden gördüğüm baya keyifli geldi oyun uzun bi aradan sonra.
tier1den sonrasıda kalabalıkmı bu kadar? eğer bu tier1de gördüğüm diğer tierlerdede varsa bende tekrar başlamak istiyorum?
Mesaj tarihi:
T2de full bir warbanda girersin yaparsın çat pat pvpni ancak t3 ve t4 t1den dolu.T3de başlıyor full 2-3 warbandla pvp yapmalar.Azgal'da başlarsan şunu göz önünde bulundurda başla ki t2de adam gibi pvp yapamazsın çekişmeli.Çünkü Dest ezici bir üstünlüğe sahip.Orderlar karşı bile durmuyor.Ancak t3 ve t4 başka daha öncede söylediğim gibi.Gayet güzel aksiyon dönüyor.
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Server durumlarını soran arkadaşlar olmuş.. Şuanda aktif olarak Azgal da Order oynuyorum. Söylendiği gibi Destro'nun ezmesi falan yalan oldu The Oscure ve Radiant Knights ally olduğundan beri. Artık 1 gün IC dönüyorsa 1 gün Altdorf dönüyor. Gayet dengeli ve güzel RvR yapabilirsiniz. Tavsiye ederim.. Norn konusunda hiçbir fikrim yok açıkcası ancak Order domine ediyor gibi görünüyor arada bir eski günleri anma amaçlı girip takıldığım oluyor saçma sapan 45 60 arası destro karakterlerimle ve her seferinde Order yardırmış oluyor.
Mesaj tarihi:
Sam said:

kotor mmo çıkaracakları için aynı anda bunu desteklemezler. bilerek ölüme terkedecekler. bioware çatısı altında çünkü.

hala DAOC destekliyorsa ea, bunu da destekler oyuncusu oldugu surece.
Mesaj tarihi:
beta versiyondaki setleri doomflayer-warpforged olarak kakalamaya çalışmak gibi mi mesela ? 2 yıllık instance olan VL deki bugları hala düzeltmemek gibi mi acaba ? yeni instance eklememek gibi mi acaba ?
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...