Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en sevdiğiniz reklamlar

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

en sevdiğiniz reklamlar ney şu an gösterimde olanlardan benim şu bonus cartın mousela ilgili reklamı birde redbullun yaşlılarla olan reklamı :D[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

o değilde bugün attığım tüm konular taşındı hayırdır inşallah :D bi tutturamadım[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

yaw bi tane 2 saniyelik bi içecek reklamı var acaip komik şey dio "warmı nazu gbisi?" böle bişi:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 20 Eylül 2004 22:54 tarihinde demiş ki:
Türkcell'in bas konuş reklamını az önce gördüm hiç de fena değildi.

iğrenç bence...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eldar, 20 Eylül 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
peugeot 407 reklamı çok güzel de ,şu gazetedelerdeki yeni rakı reklamlarının hastasıyım

407'nin müziği manyak[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

407 çok hoş olmuş (arabaya bittim gerçi) Onun eskiden kıskanılacaksınız diye bir reklamı vardı ona hayrandım :)
Şu an en favori reklamım Arko Traş Köpüğü reklamı. Özellikle adamın bebeği yanına ilk gidişinde takındığı ifade süper :)[signature][hline]einsof_totor23, 20 Eylül 2004 00:53 tarihinde sivilcelerden kurtulmak konusunda demiş ki:
millet söyler inanmayız daha doğrusu inanmak istemeyiz,belki de saçma gelir.Ama bu benim için kesin geçerli çok denedim çünkü belki senin içinde çözüm olur.oda şu;
UFAKLIKLA VEDALAŞ!!! :-(

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solufain, 20 Eylül 2004 23:05 tarihinde demiş ki:
Şu an en favori reklamım Arko Traş Köpüğü reklamı. Özellikle adamın bebeği yanına ilk gidişinde takındığı ifade süper :)

+1[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 20 Eylül 2004 23:43 tarihinde demiş ki:
sütaş meyvellli

Ölümcül bir reklam yaa. Şarkıı yetmezmiş gibi :P Birde sonda inek çıkmaz mı. Tasarımcı oydu herhalde >:P[signature][hline]einsof_totor23, 20 Eylül 2004 00:53 tarihinde sivilcelerden kurtulmak konusunda demiş ki:
millet söyler inanmayız daha doğrusu inanmak istemeyiz,belki de saçma gelir.Ama bu benim için kesin geçerli çok denedim çünkü belki senin içinde çözüm olur.oda şu;
UFAKLIKLA VEDALAŞ!!! :-(

Sosyal ağlarda paylaş

Hmm bir düşüneyim....Bir jilet yada traş köpüğü reklamı vardı adamın teki traş oluyordu bebekte onu öpmek ve suratını ellemek için sürekli oyuncağını yere atıyordu şirin bir reklamdı heh. Birde etinin araba reklamını severim ülkere iyi laf sokmuşlardı heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Beko'nun Tomb Raider'ımsılı reklamı.
Aynı olayı futbol maçlarına uyarlamamaları da artı puan.

Bir de "Avrupa Şampiyonası yolunda 12 Dev Adam Amerika'ya / Bosna Hersek'e / Estonya'ya karşı!" reklamlarıı. Kalp gibi atan logo süper olmuş, alnımın ortasına dövme yapsam çok yakışır hem de. :)[signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...