guksot Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Merhaba arkadaşlar.. Aranızda yurtdışında (özellikle amerika) dil eğitimi almış birileri varsa bu konuda orada yaşadıklarını (her şeyi ) anlatabilir mi ? Zira amerikaya gidebilirim ing için. Mesela benim hattım vadofone , orada çekecek mi ? gibi soruları da sanki size sormuş gibi cevaplayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 herşeyimi? :P ayrıca yani herşeyin neyini anlatalımki senin aklına takılan bi soru olursa öyle cevap verilir tabiki. mesela hat konusunda, hiç turkiyedeki hattını kullanmaya kalkma bence. roaming vs. bi suru para verirsin. geldiginde bi tane hat alırsın. turkiyeyle zaten skype vs. seklinde konusursun yada yurtdısı aramalar için telefon kartları var onlardan konusursun. ayrıca google talk yeni bişey yaptı amerika ve kanada numaralarını 1 yıl boyunca ucretsiz arayabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 guksot said: Merhaba arkadaşlar.. Aranızda yurtdışında (özellikle amerika) dil eğitimi almış birileri varsa bu konuda orada yaşadıklarını (her şeyi ) anlatabilir mi ? Zira amerikaya gidebilirim ing için. Mesela benim hattım vadofone , orada çekecek mi ? gibi soruları da sanki size sormuş gibi cevaplayabilirsiniz. böle soru sorulmaz, biraz daha spesifik ol lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Yani herşey derken detay değil de konu olarak herşey demek istemiştim. Mesela ortam nasıl ? benim ark şuan amerikada adamın anlattıklarını duyunca dedim ben kesin gitçem.. siz neler yaşadınız parti, etkinlik vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 hee sem eğitim hikaye maksat pompiş diyorsun arkadaşın muhtemelen sana abii ne hatunlar var burda gunde 3 tane goturuom dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Red said: hee sem eğitim hikaye maksat pompiş diyorsun arkadaşın muhtemelen sana abii ne hatunlar var burda gunde 3 tane goturuom dedi yok ya ben hiç öle şey düşünmem zaten yani :D amaç eğitim görmek, vatanıma milletime hayırlı bir evlat olmak vs... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ben kanadadayım, amerika nasıldır cok bilmiyorum. ama ortam tabiki guzel, hatunların guzellik ortalaması turkiye kıyasla daha yuksek... ayrıca amerika'da giyim,elektronik vb. şeyler daha ucuz kanada'ya göre. git yani amerika'ya guzeldir tatil yapmış olursun hem bi yandanda dilini geliştirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Bu vize işleri çok sancılı mı? Direk green card denemeli mi vs? Başlangıç konularından ben sorayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar