Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Arkadaşlar araştırdım buldum. Dünya sınırları içerisinde yenebilecek en iyi hamburger kobe danasının etinden yapılan hamburger imiş. Hakkında ayrıntılı bilgi için http://www.cheese-burger.net/stories/japanese-kobe-wagyu-beef-burger.html saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 kobe etini hamburgere harcayan adami doverler abi. sakat birakirlar, rizkini keserler, basi beladan kurtulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ramazan zor gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 bir kere yemiştim bundan da, yıllar önceydi, gayet güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 siz de danayı elmayla birayla müzikle besleyin her gün sakeyle yıkayın sizin de etiniz kobe olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 %75 yağ %25 et falan var içinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 kıyma yapmış ayılar asldkfkalsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 senko said: kobe etini hamburgere harcayan adami doverler abi. sakat birakirlar, rizkini keserler, basi beladan kurtulmaz. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 http://mertinpopisi.com/wp-content/uploads/071103-kobe-bryant.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Kim bu iğrenç espiriyi yapacak diye takipteydim. yapıldığına göre daha fazla takip etmeme gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 bullet tooth tony'nin dediği gibi: never underestimate the predictability of stupidity. sdfdsfg http://www.youtube.com/watch?v=gQKUXDB27Dg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 O burgeri yapabilen yer var, yapamayan yer var [her ne kadar et güzel olsa da]. Yapabilene gidip yemenizi tavsiye ederim ben. Zira blue cheese'i fazla kaçırıp veya bacon'ı fazla koyup felakete yol açabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar