Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 her boka kestikleri ötv'den yollasınlar para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 işin doğrusu bu sivil zamazingo örgütleri ile devletin iş yapması. devlet ciddiyeti ve imkanları kullanılmadan sorunlu bir ülkede açlıktan ölenlere yemek dağıtmak imkansız. arada kötüye kullanılmasını da engeller yardımların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ya direk devlet kötüye kullanırsa? Devlete ne kadar güvenebilirsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 uluslararası bir örgüt mesela bm düzgün çalışsa gene mi olmaz? kaldı ki senin politik duyarlılığın gereğinden fazla. aslında gerekli sistemler kurulu halde; ama dünya çok saçma sapan bir dönemden geçiyor, herkes kendi derdine düşmüş. konu geniş, tartışılması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 BM'ye daha çok güvenirim de devletleri genel olarak güvenilir bulmuyorum, hükümet kim olursa olsun :) BM adam gibi uygulama yapsa olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 hakkinda yolsuzluk iddiası ağır bi şekilde dönen herşeyi yazmis,unicef inkini yazmamis.he onun da vardir ama en güveniliri filan heralde.ben uniceften yolladim. AFRIKA 3005 de unicef bu arada 10TL lik bağış için belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 TD)Pentagram said: yahu sanki milyon dolar yardım yapcaksınızda ulaşmasından korkuyorsunuz.5 tl yahu topu topu milyar dolar yardim edicem ama önce sana beyin transplantı falan mı yaptırsak ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ben şeyi merak ediyorum.bizim fakirlerimiz de böyle.geçen tvde kadın açlıktan kendini ve cocuklarını besleyemiyor diye haber vardı.ama 4 cocugu var.düşün fakirsin ve 4 cocuk orta halli bile 4 cocuga bakamaz somali falanda böyle her kadınında elinde oyuncak gibi 1 er 2 şer bebekler.yemek göndericeğimize prezervatif konusunda bilinçlendirsinler şu insanları sen işkence çekiosun.kendini doyurursun edersinde işin içine cocuk girdi mi zor. cocuklara üzülüyorum yani yazıktır gunahtır.hani şimdi yardım gitse 1 gün doyucaklar 2. gün nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 işte bu yüzden bazı insanlar kapitalizm adlı rejimi yıkmaya calisiyor.yardım her zaman günü kurtarıcak cunku bu sistemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Somaliye giden yardımlara önce lokal otorite el koyuyor, daha sonra hiyerarşiye göre en güçlü korsan gruplarından başlanarak dağıtılıyor, UNICEF de imza karşılığı teslim ettiği için navlun indiği andan itibaren o ülkenin malı sayılıyor... Gözünüzü seveyim hayatında MUN/WHO deneyimi olmayan, IHR ve GMH nin ne anlama geldiğini bilmeyenler, " Goodwill Ambassador " u Angelina Jolie'den ibaret sananlar daha fazla konuşmasın, kalplerini kırıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 nileppezdel said: Önünde ölen çocuk var diyorum kampanya diyorsun ya, demagojini al ve git Açlıktan ölmek üzere olan birine yemek su versen de kurtaramazsın büyük ihtimal. Sindirim sistemi, böbrekler falan hep iflas etmiştir diye biliyorum. Ayrıca günlerce aç kalmış birine çat diye al sana muz/ekmek/bigmac diye çıkarıp verirsen onu yerse ölür mesela. Uzun süreli açlıkları çat diye bozamazsın. FYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Serdar Ortaç denyosunun şu videosu aklıma geliyor şu günlerde çıldırıyorum. Yok bide bunu haklı bulanlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyla alakasız rage Pati ne mal bir site oldu ya. Her konuda dini trollemeye çalışan tiplerden bolca mevcut. O sevmediğiniz fanatik kesimden hiçbir farkınız yok. Biri gelip sizin değerlerinizle dalga geçmeye çalışsa "İŞTE DİNCİLER NAPIYOĞLAR BU ÜLKEDE YAŞANMAZ!!?!'?" diye zırlama moduna girersiniz direk. Ne inançtan olursa olsun, bir insanın kendisine yapılmasını istemediği şeyi başkasına yapmaması lazım. Bunu yapabilmesi lazım ki insan kalsın. Ha yok sen karşı taraf yapıyor diye kendin de aynı olumsuzlukları yapıyorsan, o zaman doğru tarafta olduğunu iddaa etme gibi bir şansın da yok. Bu cümleler her iki taraflı oluşum için geçerli, gs-fb taraftarlığına kadar çekebilirsin. Tüm dünya ülkelerinin planlı bir şekilde yardım yapması lazım. Bir de bu bağış olaylarında şeffaflığı yakalayabilirler mi acaba, mesela bir sitede toplanan yardım miktarı falan gösterilse sürekli, en sonunda da o paralarla neler yapıldığı yazılsa herkesin içi daha rahat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 @Wispy: Adam orada jiple falan geziyor abi muhtemelen, imkanı var. Gereken neyse yapsın kurtarmak için pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ya ihh'ye denizfenerine falan güvenemeyenler kızılay'ın web sayfasından yollasın veya kızılayın numarasına bolca mesaj atsın işte, ben 200tl yollucam mesela bir ailenin 1 aylık yemek ihtiyacına yetiyormuş orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 nileppezdel said: @Wispy: Adam orada jiple falan geziyor abi muhtemelen, imkanı var. Gereken neyse yapsın kurtarmak için pff abi çok ağır saçmalıyorsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Ramocan said: TD)Pentagram said: yahu sanki milyon dolar yardım yapcaksınızda ulaşmasından korkuyorsunuz.5 tl yahu topu topu milyar dolar yardim edicem ama önce sana beyin transplantı falan mı yaptırsak ya ? önce kendine yaptır ki, hakaret etmeden konuşabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 bazı arkadaslar işin rant kısmını anlatmıslar haklı olduklarını düşünerek elbedde bu işten kar eden kişiler olacaktır ama şuda bi gerçekki bu kıtlığın ramazana denk gelmesi insanları alarma geçirdi ve imkanı olanların yardım etmesi gerçekten önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 şurada 10 kişi "alt tarafı" 5tl versek 50 tl eder ki buradaki 50 kişi değil dışarıdaki binlerce bağıışçıdan bahsediyoruz ihh başka bir dolandırıcı sözde yardım derneğinin devamı, güvenilir değil bu yüzden binlerce 5tl nin sorumululuğunun verilmemesi gereken bir oluşum ama ne kadar söylesek faydası yok çünkü türkün aklı birdir, kendisine zarar verecek ne varsa onun peşinden koşar ya versinler amk ihh üzerinden yapsınlar hatta direk ihh nin kendisine bağış yapsınalr banane ya ne uğraşıyorum lan ben manyak mıyım neyim banane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 şu iş özel kurumlarca da yapılır da asıl olarak devletlerin el atması lazım. orada derin sorunlar var yıllardan beri süren. üç gün ekmek verip dördüncü gün açlığa terk etmeyeceksin. ha şu andaki yardım da önemli tabi. bir haftada 30.000 çocuk ölmüş, acil yardım da önemli ama insanlar kalıcı çözümler de düşünmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 afrikaya kalıcı bir çözüm olamaz gene insanlar ölmeye devam edecek üzücü ama gerçek. mekan bakımından afrika anca hayvanların yaşayabileceği bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ya onun harici gerçekten dünyada baya zengin adamlar var.göstermelik yardımlar yerine ciddi bir girişim yapan cok az misal geçenlerde izlediğim belgeselde bir iş adamı böyle bir yere güneş paneli getirdi.binlerce kişiye.hani gidip onlara yemek verse geçici çözüm ama gelen elektrikle insnalar ürünlerini sulayabildiler.ışıkla kitap okuyabildiler ders calısabildiler vs hani artık bu saatten sonra ciddi bir kalkınma zor.en azından fakirlik sınıfına yükselebilsin insanlar cunku bunlarınki fakirlik falanda değil yanş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 e tabi dünyada yıllık geliri 500000$ ın üstünde olan herkes 10000$ verse diye hayal kursak iyi olur ama kim niye versin öyle bir sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 niye versini yok bence.hani ben veremem öyle bi para kendimi zor kurtarıyorum ama bu adamların parası eksilmez yani böyle işlerle olay sadece yardımda değil.bilinçli yardım kolilerce yemek gönderince bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Açgözlü ve bencil bir varlığız ondan vermiyoruz. Veriyorum diyeninizde tatava. Afrikayı adam edene kadar adam/kadın kendine luis vitton çanta alıyor daha büyük haz duyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar