Law Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 @Bone Dalga geçtiğimi nereden çıkardın, yani evet gerçek islam bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 lütfen şurada inanlar aptaldır . inanmayanlar aptaldır tarzı saçma sapan genellemeler le hiç tanımadıgınız bilmediğiniz insanların zeka seviyeleri hakkında yorum yapmayın hatta genel olarak hayatınızda da yapmazsanız o cok sevmediğiniz cahil insanlardan bir farkınız olur hatta kimse yapmazsa bunları din sömürüp siyaset yapılacak bir nesne olmaktan çıkar . hayat daha güzel olur çicekler böcekler falan flan ama yalvarırım lütfen bir dine inanıyorum diye aptal denilmesinden daraldım ben bireysel olarak .dine laf ediyorsanız edin su söle bu böle diyorsanız diyin ama dine inanmak aptallıktır oruc tutan gerizekalıdır gibi kişiye indirgenebilcek genellemeler den vazgeçin . biri çıkıp okuma o zaman der şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 topikte fildişi kulelerinizden inin lan aşşağıya gelin dendi mi denmediyse diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 sana aptal diyen yok ki, kitaplı dine aptallık demişim ben. Arasıra aptallık yapman, aptal bir insan olduğun anlamına gelmiyor. Ha kaldı ki bu benim yorumum, benden başkasını bağlamıyor nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 kami said: Red said: sigara ne ya bari dürüm yediği için laf edilseymiş.sigara içen 3. sınıf vatandaşa laf etsen nolur Sen bu durumda 4. sınıf vatandaş oluyorsun herhalde nasıl alınmış hemen sigarakolik vatandaşım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar