Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet explorer sorunu (hayır ie kullanmıyorum)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilgisayarı aldığımdan beri (veya aldıktan kısa bi süre sonra, tam hatırlamıyorum) internet explorer çalışmıyordu, ilk başta önemsemedim çünkü zaten firefox filan kullanıyorum

ama internet explorer çalışmadığı gibi bazı diğer programlar da çalışmamaya başladı. mesela google chrome yükleyemedim, internet yok bağlanamıyorum lol falan dedi, aynı şekilde msn'in eski versiyonu güzel güzel çalışırken, windows live yüklicem çekil dedi, yükleyemedi, hata falan verdi.

benim tahminim bu programlar ie'ye bağlı olarak iş görüyorlardı ve ie internete bağlanamadığı için şimdi bunlar da bağlanamıyor.

yalnız sorun yalnızca google chrome ve msn değil, öyle olsa çok da umrumda olmazdı ki zaten aylardır bu yüzden hiç araştırmadım bu sorunu.

2 hafta önce kadar bi minecraft serverı açtım 3-4 arkadaş takılırız diye, static ip vs ile uğraşmak istemediğim için hamachi'den yardırdık, her şey iyi güzel, ancak bir kişi sürekli sorun yaşadı, oyuna girdi, dondu kaldı bikaç saniye sonra düştü vs, biz de bunun hamachi'den kaynaklanan bi sorun olduğunu düşündük, her ne kadar başka kimse sorun yaşamasa da şahsen benim de aklıma başka bir sebep gelmiyor.

bu yüzden bi static ip almaya filan uğraşıyorum 1-2 gündür fakat bi türlü beceremedim, otomatik static ip veren bi program indirdim, gateway'e bağlanamadım zart zurt etti, manual denedim yine olmadı.

trollerseniz hakkımı helal etmem, ama topic aşağılara düşerse "lol ie kullanıyo hala kanka 2011'deyiz" falan gibi şeyler yazabilirsiniz
Mesaj tarihi:
böyle virüs gibi bişey var ya ben de rastlamıştım. malwarebytes halletmişti. update etmen iyi olur ama nasıl yapacan bilemedim ehehe :D

bi de tarama işini windoz safemode ile yap.
Mesaj tarihi:
said:
google chrome yükleyemedim, internet yok bağlanamıyorum lol falan dedi

eski bir versiyon krom yükle 11 veya 10, benzer bir sorun bende oldu eski versiyonlar çalışıyordu sadece.

format atınca hepsi düzeldi.
Mesaj tarihi:
Norak said:

said:
google chrome yükleyemedim, internet yok bağlanamıyorum lol falan dedi

eski bir versiyon krom yükle 11 veya 10, benzer bir sorun bende oldu eski versiyonlar çalışıyordu sadece.

format atınca hepsi düzeldi.

olm esas sorun o değil lam.
Mesaj tarihi:
bazı modemlerde dyndns tadında ayarlar oluyor, direk ordan girebiliyorsun. yoksa ie sıçmış demektir, windows diagnostic yap wireless a sağ tıklayıp troubleshoot problems diyerekten
Mesaj tarihi:
ie uninstal et
sonra ie'nin en son versiyonunu indir.

ie niyeyse çok unstabil bir program.
xp çıktığından beri kullandığım her bilgisayarda uzun süreli kullanımlarda çökme yaşatıyordu.
elimdeki windows 7'de ise ie açmak istediğim an çöküyordu.
gittim reinstall ettim şimdi açılır açılmaz çökme problemi gitti.
  • Yeni Oluştur...