Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 iki kişinin hoşlandığı sır değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 tricycle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ben oldum, hangisi acaba ? diye düşünürken ikiside gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bence 2 kişiden hoşlanmak çok normal herkesin başına gelmiştir kesin, asıl problem biriyle çıkarken başka 2 kişiye ilgi duymak. ozman sıkıntı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Birinden gerçek anlamda çok hoşlandıysam diğerleri sadece beğeni olarak kalır benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hoşlanırsın, karar verirsin ve bi sonuca ulaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 "roket adam" said: ALLAHINI SEVEN ÜSTÜME TOPRAK ATSIN uyan mamoş! http://www.youtube.com/watch?v=NVBQjzSh96k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Hoşlanabilirsin,hatta aynı anda iki kişiyi sevebilirsin de, sadece aşık olamazsın bence 2 kişiye birden :) Ama en güzeli aynı anda iki kişiyle sevişmek bence :P P.S. Çağırın Red'i :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 iki veya daha fazla insanı beğenebilirsin ama birinden gerçekten hoşlanıyorsan, zaten onunla ilgileneceğin için o sıra başka birinden de aynı derecede hoşlanamazsın yani hoşlanırsan, zaten artık ilk hoşlandığınla eskisi gibi ilgilenmiyorsun demektir. Zaten ikinciyi seçersin o durumda, çünkü ikinci her zaman daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Yoo gayet birden fazla insandan hoşlanabilirsin, ayrı ayrı onlarla birlikte olup idare edebilirsin hatta, zaman zaman bu kızlar birbirlerinden haberdar oldukları halde duruma sıkıntı çıkarmayabilirler de. Sevme olayı biraz başka daha çok sevdiğin birinden bi şekilde kopup başkasını sevsen de önceki insanı sevmeye devam ettiğin için birden fazla insanı sevebilirsin dedim. Aşk konusuysa başka,bence insan hayatında 1 kere aşık olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ohaş diyorum yani az önce hoşlandığım iki kızdan birini seçmek zorunda kaldım şimdi oylamayı gördüm geç kalmışlık hissi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 benim dikkatım dağılır 2 kişi ye aşık olsam bi tanesi bile mafediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bi tanesini beceremiom ben daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hoşlanılabilir ama ideal vücut 2'sinden birini daha yakın bulacaktır karşı taraftan gelen sinyallere göre ve onu favorisi yapacaktır diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 threesome serbest, raad olun geniş takılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 senko said: bi tanesini beceremiom ben daha iki elin yokmu olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 senko said: bi tanesini beceremiom ben daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Llama said: senko said: bi tanesini beceremiom ben daha iki elin yokmu olum İşte sol elle zor oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ben nedemek istedim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yav said: hoşlanılabilir ama ideal vücut 2'sinden birini daha yakın bulacaktır karşı taraftan gelen sinyallere göre ve onu favorisi yapacaktır diye tahmin ediyorum Yok yalan bunlar, erken doğası gereği çok eşli zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 and zerthimon said; there can not be two skies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Dartanian said: Llama said: iki elin yokmu olum İşte sol elle zor oluyo. kermit sol el kasmıştı sizde kasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hoşlanırım, hoşlandım. Ama sevemem, sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hoşlanmakla sevmek arasında bi fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar