Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Bugün dizel 2.0 turbo ve benzinli 150 küsür beygir modellerine deneme sürüşü yaptım. İzlenimlerimi aktarmak istiyorum Öncelikle f1 şanzıman vites geçiş süresi 1saniyenin üstünde. Gaza bastığınız anda da tepkinin geç geldiğini hissedebiliyorsunuz. İçi ve dışı gerçekten şık tasarlanmış. Koltuklar çok rahat değil ama güvende hissettiriyor. 2.0 modelinde torku 3000 devirde çok net bir şekilde hissedebiliyorsunuz. Kaç beygir olduğunu unuttum 2.0 dizelin fakat ivmelenmesi eski peugeotlara göre tatmin edici düzeyde. Sağa sola yaptığınız ani hareketlerde iki araç da kendini toparlarken zorluyor. test aracı olduğu için fazla da zorlamadım ama hızlı kullanırken ani manevra yapmak zorunda kaldığınızda güven veren bir tasarımı yok aracın. Sonuç olarak bence peugeot dışarıdan bakıldığında hoş gözüken fakat kullanan kişiyi asla tatmin etmeyeceğini düşündüğüm bir araç daha üretmiş. Bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Sonuçta: Chaotic said: peugeot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 all>pejo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 öyle deme 80.000 lira para istiyorlar anahtarı teslim etmek için hoş değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 peugeot 207 alıyodum kullandım anahtarı verip oradan koşar adımlarla uzaklaştım.Opel aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Peugeot mümkünse sadece minibüs üretsin o da 110 km/h hızı geçemediği için yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 anlayamadığım şey ben oradayken bile satıldı 1 508. çok fazla satıyorlar da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Peugeot ve Hyundai'nin spor modelleri genelde "bir şekilde o kadar paraya erişim sağlamış zevksiz ve cahil insanlar" segmentine iyi hitap ediyor ne hikmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 selam benim öyle arabalarla çok alakam yok. peugeot'ya neden bu kadar sövüyorsunuz biri özetleyebilir mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 3.20 ye binip pejo beyenmiyolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 dynun da pejo var sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Dynun said: selam benim öyle arabalarla çok alakam yok. peugeot'ya neden bu kadar sövüyorsunuz biri özetleyebilir mi :D Arabaları hem malzeme hem spec olarak kötü, servisi kötü, kaza halinde tekerlekli tabut tabir ettiğimiz cinstenler genelde, fiyatları ise sanki bunların hiçbiri yokmuşçasına. Özetle bunlar benim nedenlerim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Pasta said: 3.20 ye binip pejo beyenmiyolar ya. 3.20 ye binmeyi de akıllıca bir seçim olarak görmüyorum ben şahsen. o para o araç için çok fazla. ayrıca baggionun da terazisine tıklamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Üretimde hep tükürüyoruz içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ya evet bende de var da bende yok yani babamda var. partner 307 ve 308 i oldu. hepsini kullandım. yıllardır da artık sizin anlattığınıza göre şans mıdır bilmiyorum da bir tek arızası çıkmadı. 308 ile kardeşim kaza yaptı. araba iyi korudu gene. çok ciddi bişey değildi gerçi allah korusun. özetle bunlar. çevremde de karşılaşmadım ama forumda pejo nefretini sık sık görüyorum panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Nefret yok. Sadece 80000 lirayi turkiye kosullarinda bir araya getirip bir otomobil alinacaksa fiyat/perfirmans katsayisi cok yuksek araclar ureten bir marka demek istiyoruz. Yoksa niye nefret edelim bircok kisiye istihdam saglayan bir kurum peugeot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 508 yerine 1.4tsi dsg passat dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Dartanian said: peugeot 207 alıyodum kullandım anahtarı verip oradan koşar adımlarla uzaklaştım.Opel aldım. Haha aynen , ben de 207 almak için bayiye gittim 2007 yılıydı , kullandım , 3 dk sonra vazgeçtim. Zaten biraz gazlayıp virajlara bakayım dediğimde , arabadaki satış temsilcisi bayan eliyle kemerini sıkmaya başladı istem dışı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 insignia dururken 508 ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Valla o paralara insignia varken pejo ne arıyor :> Bir kere Atatürk HL - caddebostan arasında 206 nın içinde bulundum ve bir daha tövbe ettim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 insigniayı ucuz diye alıp 1 senede benzin parasını aracın fiyatının yarısı kadar vermek isterseniz alın tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 insignia alacağınıza prius alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Insignia çok yakan bi araba değil kullanmayı bilene 6. vites var birde yani tabi bi fiat palio olamaz ama hummer da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 önemli olan trafikteki yakıt tüketimi ama büyükşehirlerde yaşayan kişiler için tabi. ve kütlesi büyük bir araç insignia e onu durdurup durdurup kaldırmak için de yakıt tüketmek gerekiyor. 7.vitesi bile olsa avantajlı değil bu şekilde yani benim düşüncem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar