Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 budur. verebilecek veya yonlendirme yapabilecek olanlar beni bir haberdar ederlerse cok sevinirim su anda kuzenimin bir arkadasi akdeniz universite hastanesinde, ihtiyac mevcut ama ne kadar ve aciliyeti ne bilmiyorum telefon Antalya'daki arkadaşlarım!!!! Geçirdiği kaza sebebiyle Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinde yatan çok yakın bir arkadaşımız için 0 RH+ kana ihtiyaç var. Kan bankasına 1163090 adına bağış yapmak yeterli. İrtibat: 0541.497 29 36. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 A Rh + var değiştirme şansınız varsa hemen geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bugun icin ihtiyac bitmis, ancak yarin yine ihtiyac var. verebilecek olanlar irtibata gecerse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 kan grubum tutuyor ama izmirdeyim malesef. umarım bulunur aranan kan. benim bir ricam olacak ama. bir topic oluşturalım bu konuda yardım edebilecek kişiler bulundukları iller, kan grupları ve telefon numaralarının olduğu bir database kuralım. telefon numaraları gizli kalsın isteyenler acil durumda site yöneticilerine başvurup telefon numaralarına ulaşabilsin böylece belki daha etkili olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 0 rh+ ama bursadayız ,âcil şifalar dileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Chaotic said: kan grubum tutuyor ama izmirdeyim malesef. umarım bulunur aranan kan. benim bir ricam olacak ama. bir topic oluşturalım bu konuda yardım edebilecek kişiler bulundukları iller, kan grupları ve telefon numaralarının olduğu bir database kuralım. telefon numaraları gizli kalsın isteyenler acil durumda site yöneticilerine başvurup telefon numaralarına ulaşabilsin böylece belki daha etkili olabilir. öyle bi başlık vardı ben yazmıstım grubumu hatta ama nerde bilmiyorum buarada benimde o rh pozitif ama ıspartadayım bikaç gün içinde antalyaya gidicek olursam hbr veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Antalya 0rh+ bugün o tarafa gidemiyorum ama yarın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar