karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 giderek gök nası açıyor beyaza çalacak yakında. yer bile daha bir kara bugün. buram buram şampiyon kokuyor. farkında mısınız? doğa kanunu olmuş, beşiktaşım şampiyonluğa uçuyor. kara "şaaaayiiirrr" kedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ılla bok atıcaksınız dımı tobe[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 kedinin siyah renginden anlaşılmıştı zaten neşiktaşlı olduu. hı bi de gizli gizli yaptırdığı "sucks" döwmesinden :p ban yemek istemiorum şaka eha :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 nede olsa namaglup tek $ampiyon[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ya $aıbe dıyen takıma bak ya hade fener dese gam yemıycem 4 sene $aıbeyle oldunuz bu senede butun sene hakemler korudu sızı 2 hafta bı ters gıttıler dıye oda arıf hakemı dovcektı durduk yere kart yok oel yane dengelıyen seylerdı gelıp konusuyosunuz analmıyorum walla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Gene kirmizi kartlar vb...Bir macida adam gibi kazansalar icimde kalmayacak.[hline]tHe Original fi$h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ızlemedın macı herhalde sergen calımladı 2 kısıyı thomas ıda calımladı gıtcektı gole vurdu dusurdu sarı kart deılde ne allahım sen penaltıyada penaltı deıl derseın sımdı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: -Wissy, 17 May 2003 21:44 tarihinde demiş ki: Gene kirmizi kartlar vb...Bir macida adam gibi kazansalar icimde kalmayacak.[hline]tHe Original fi$h hava sartlarini begenmeyip mac erteleten gs war (gerci sora gecirdiler ya :D ) hala adam gibi mac kazansinlar diyosun kac tane werilen penalti yanlis ? zaten besiktasa werilen penaltidan bahsedionuz gs sampiyon oldugu senelerde attigi gollerin yarisi penaltiydi hakan sükürde gol krali oldu penaltilarla[hline]YesFeaR[i] Bcoz The fear is in the eye of beholder[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 lucescu diyorum başka bişey demiyorum vermeyecektik .. adama kendi elleriyle yırttırdık sözleşmesini özhan canaydın a yazıklar olsun bjk de başka antrenörle zor bu başarıyı görürdü helal olsun luce ye[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 hey allahım, ya kardeşim kaşınmak doğanızdamı var ? bu kadar kıskanç fesat adamlar görmedim yok şaibeymişte adam gibi maç kazanmamış hey allahım.... sabır taşı olsa çatlar belli futboldan anlamıyosunuz bari böyle saçmalamayın rezil olmayın kedi şampiyon olunca foruma beşiktaş teması isterük!! hemde deiştirilmicek türden default olarak![hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Lucescu nun defansif oyunu kimseyi tatmin etmiodu o yuzden yolladılar ilk 30 dk da gol atıp 60dk kapanmak hic zevk falan vermiodu Fatih Terim kazanasada kaybetsede hep tempolu presli oynatıo takımı[hline]Boris Simo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: Justin, 17 May 2003 21:40 tarihinde demiş ki: nede olsa şaibeyle şampiyon olan tek takım[hline]cRn ohah yuh be ne demiş adam.. tek biz değiliz eğer illa şaibe diyosanız.. başta galatasaray war o sıralamada.. hani bi sözünüz war "şampiyonluk yolunda herşey mübahtır.." o açıdan..[hline]Avrupa fatihi efsane yalan Siz yokken o vardı göklerde uçan Bir asır devirdik senin sevginle Ne mutlu Be$ikta$'a gönül verene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 yok abi biz şampiyon olmadığımız seneler boyunca ağızlarını açmayan "12381237 senedir şampiyon olamıyosunuz" fln demeyi aklına getiremeyen çünkü haberi bile olmayan bi kaç insan(lafım fizban'a değil laf söylemem ben ona..) biz şampiyon olunca bi yerlerden okudukları duydukları şeyleri bize satmaya kalkıyolar bırakın uğraşsınlar... kendi çaplarında eğleniyolar..[hline]Avrupa fatihi efsane yalan Siz yokken o vardı göklerde uçan Bir asır devirdik senin sevginle Ne mutlu Be$ikta$'a gönül verene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 gs'ye 8-0'lık ankaragücü maçını fb'yede 4-3'lük g.antep maçını hatırlatıyorum.. gs'yede bi lafım war.. tamam şike yaparsınız para verirsiniz 8-0'da yenersinizde belli etmemek için bari ilk 70 dakikada 8 gol atmasaydınız ya..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ehe tabi devre arasında neler olduğunu bilmek isterdim.. yada g.antep'in kaç para aldığını fln.. yada tehditte olabilir sonuçta aziz abimiz mafya..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: Mumu, 18 May 2003 00:03 tarihinde demiş ki: ehe tabi devre arasında neler olduğunu bilmek isterdim.. yada g.antep'in kaç para aldığını fln.. yada tehditte olabilir sonuçta aziz abimiz mafya..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampi.. cok film izleme bence sen... etkisinde kalmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 4-3luk anlı sanlı galibiyetimizin bas mimarı o donemki antep teknik direktörüdür sanırım Samet Aybaba.Çünkü adam bizim stattan ve taraftardan tırsmıştır.[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: Mumu, 17 May 2003 23:47 tarihinde demiş ki: gs'ye 8-0'lık ankaragücü maçını fb'yede 4-3'lük g.antep maçını hatırlatıyorum.. gs'yede bi lafım war.. tamam şike yaparsınız para verirsiniz 8-0'da yenersinizde belli etmemek için bari ilk 70 dakikada 8 gol atmasaydınız ya..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampi.. oha sakın ola fenerı karıstırma,hele hele o gazıantep macından hıc bahsetme.hakkımızla aldık.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: Mumu, 18 May 2003 00:03 tarihinde demiş ki: ehe tabi devre arasında neler olduğunu bilmek isterdim.. yada g.antep'in kaç para aldığını fln.. yada tehditte olabilir sonuçta aziz abimiz mafya..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampi.. ..............................[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: -Wissy, 17 May 2003 21:44 tarihinde demiş ki: Gene kirmizi kartlar vb...Bir macida adam gibi kazansalar icimde kalmayacak.[hline]tHe Original fi$h haftaya görürsün...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 sadece devlet kadroları bjk'li değilmiş anlaşılan, bütün yönetim mekanizmaları bjk lobilerinden oluşuyormuş meğer.. :-p[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 yoo adminleri cogu real madridli, en azindan 3 kisi var aramizda real madridi tutan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar