Proud2BeTurk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Olmuyor diye bi uyarı aldım eve'ye girişte ama bunun legal veya illegal bi geçiş yöntemi varmıdır? Kendime yeni trial açıp ordaki bazı şeylere normal acc. ile yardım etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ben 20 gün kadar oynadım o şekilde bi sorun yaşamadan. yeni mi çıktı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proud2BeTurk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Bilmiyorum ki adaş valla, Normal acc. açıkken trial ile girip bi bakayım dedim aynı anda giremezsiniz gibi bişey dedi, yanlış mı gördüm acaba bi daha bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yalnış görmemişsin normal bir acc açıkken aynı pc de trial açamassın...X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Yeni dediğiniz 2 senedir var heralde belki daha eski bile olabilir illegal yolu ek işletim sisteminden geçiyor. Linux fln kurabilirsin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 e onu yapıcagına davet et adamı, sonra davet ettıgın karaktere gametime al. Ana karakterin 1 ay bedava oynasın senin alt karakterinde 2 ay takılsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 abi ben oynadım o şekilde ilk başladığımda, hiç söylemedi böyle bişey. bak 23 mayısta asıl hesabı başlatmışım. 2 haziranda da trialı. bitmesine 2 gün kala upgrade ettim trialı, diğerine de plex geldi işte bu sayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bak bu 5 dolara steamden satın aldığım asıl account 6/20/2011 5:55:47 AM Plex Pilot license activation 30 Days Paid 5/23/2011 6:06:59 AM CDKey Reseller 30 Days Paid bu da trial ile açtığım alt 6/20/2011 5:42:35 AM PayPal Signup and Registration: $19.95 Paid 6/2/2011 11:18:23 AM FreeCCP Promotional Game Time 21 Days Paid ve aynı anda oynadım bunları ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 O döneme özel birşey olabilir bence çünkü çoooook uzun zaman bu şekilde. Steam indirim haftasında da buna benzer topicler vardı eve forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 şimdi açmıyor harbiden lan. denedim az önce. hayııır! deli değilim ben, bırakın asdfasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kukubekcisi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 wmware , virtual machine gibi programlarla bilgisayarında bir sanal makine kurdugun taktirde 2 ayri makine olarak giriş yapacagından ancak o şekilde caliştirabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proud2BeTurk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Wmvare mantıklı aslında, deneyeceğim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Kukubekcisi said: wmware , virtual machine gibi programlarla bilgisayarında bir sanal makine kurdugun taktirde 2 ayri makine olarak giriş yapacagından ancak o şekilde caliştirabilirsin. forumda Vmare deki resimlerini gösterdiler de pek de iç açıcı değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proud2BeTurk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ne açıdan acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 EVE Online da hardware tabanlı render yapılıyor bu nedenle software tabanlı render olduğunda tam render olamadan diğer kareye geçtiği ve kaplamalar tam hafızaya yüklenemediğinden dolayı modeller hep kaplamasız beyaz görünümlü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar