Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boğaziçi Endüstrideokumuş veya okuyan birileri var mı ?

noobmarthan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlarboğaziçi endüstri mühendisliğini 1. sıraya koydum olacak da ama son gün olmasına rağmen tıp yazmakla ilgili tereddütler içindeyim. Açıkçası kimse endüstri mühendisi özellikle boğaziçinden mezun ve yurtdışında master yapmış birinin ne konumda çalışabileceği ne kadar maaş alabileceği ne kadar yükselebileceği ile ilgili bilgi vermedi. 1250 tl ile başlarsın diyen de var 3500 diyen de var. Son zamanlarda garanti meslek olsun iyi kazandırsın diye tıpa yatıyo kafam ama kararsızım gereksiz bi şekilde hala
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Açıkçası kimse endüstri mühendisi özellikle boğaziçinden mezun ve yurtdışında master yapmış birinin ne konumda çalışabileceği ne kadar maaş alabileceği ne kadar yükselebileceği ile ilgili bilgi vermedi.

her şey olur aklın almaz sonunu bilemezsin

nasıl insanlarla muhabbet ediyosun abi boğaziçin bilmemne mezunu şu fiyatla işe başlar diye işçi işveren tarifesi falan mı var bir yerlerde aman allahım ._.
Sosyal ağlarda paylaş

endustri muhendisliini bilemicem ama tip konusunda mezun olduktan sonra sıkıntı cekiceini biliorum kuzenlerimden. mecburi hizmet, askerlik, TUS, etc. ve sonunda da istediin seyi yapabileceinin garantisi yok. ve bunlardan daha onemlisi eger tip konusunda istekli hevesli diilsen canin sıkılır.
Sosyal ağlarda paylaş

gözünü seveyim şu yorumu yapan ilk insansın bee :D
ciddi olarak merak ediyorum ya evde kriz yaşandı tıp yaz diye. Tutturdum endüstri endüstri . Derslere falan baktım kampüsü gezdim hoş yer güzel bölüm e aç da kalmıycaz zaten . De bi mezunu olsa ya da şöyle 3. sınıfta falan birileri olsa da bana anlatsa....
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

said:
Açıkçası kimse endüstri mühendisi özellikle boğaziçinden mezun ve yurtdışında master yapmış birinin ne konumda çalışabileceği ne kadar maaş alabileceği ne kadar yükselebileceği ile ilgili bilgi vermedi.

her şey olur aklın almaz sonunu bilemezsin

nasıl insanlarla muhabbet ediyosun abi boğaziçin bilmemne mezunu şu fiyatla işe başlar diye işçi işveren tarifesi falan mı var bir yerlerde aman allahım ._.

tarifeden diil yanlış anlama da ,açık konuşmak gerekirse ben tıp istiyorum. Ama 6 yıl okumakla da bitmiyo TUSu var bunun zorunlu hizmeti var falan o sıkıntıya gelebilir miyim bilmiyorum. Endüstride okuyan hatta okuyan arkadaşı olan birini bile bulsam kardır dedim sabahın 6sında sallandım foruma :D
Hoş mühendislik yapmak da istemiyorum zaten hani bi 10 yıl sonra kendimi bi şirkette çok üst düzey olmasına da gerek yok ama bi yönetici konumunda hayal ediyorum. Hayal olarak mı kalır kafamı kurcalıyo :/
Sosyal ağlarda paylaş

Endüstri mühendisliği tam senlik gibi geldi bana. Mühendislik falan yapmıcaksın. Bildiğin işletme bölümü bu aslında fazladan 2-3 mühendisliğe dair temel ders ile belki biraz programlama dersi göreceksiniz. Geleceğin tesisli yöneticilerinden olmak için de en iyi lisans programlarından birisi heralde boun endüstri.

Aile büyüklerinin fencilere tıp, ea'cılara da hukuk baskısı yapması çok doğal. Bir şey bilmiyorlar çünkü. Zaman hızlı değişiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

her şey kendine biter, alacağın para vs vs vizyonunun ne kadar geniş olduğuyla ilgili biraz.. ben burdan çıkıp kafam rahat zorlanmayacağım bi şekilde memur falan olurum da diyebilirsin, ben kasıcam dağları delicem kapitalizmde sömüren tarafta olcam da diyebilirsin senin elinde yani..
Sosyal ağlarda paylaş

bilknt endüstri okuyan arkadaşlarımdan bazılarının giriş maaşları:

pwc, deloitte-1400
garanti mt-1800
at kearney-2500
avea-2400
unilevr-3000
thy-4000 (hostes sdfs)
taı-2800
roketsn-2800
aselsan-3000
pg-3000
ziraat IT-3000
philipmorris-3500

bu arada bölümü 2. ve bölümün sondan 2.si aynı anda garanti mt oldular, girince gpa kasma yani, kulağına küpe olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

en yuksek maasi hostesin almasi orda...

ginaly said:

pwc, deloitte-1400
garanti mt-1800
at kearney-2500
avea-2400
unilevr-3000
thy-4000 (hostes sdfs)
taı-2800
roketsn-2800
aselsan-3000
pg-3000
ziraat IT-3000
philipmorris-3500

bu arada bölümü 2. ve bölümün sondan 2.si aynı anda garanti mt oldular, girince gpa kasma yani, kulağına küpe olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

pwc, deloitte-1400

bu mudur denetim şirketlerinin olayı, bu kadar maaşa hem de istanbulda ha? abv :( kaç sene gidiyor böyle peki? 2-3 sene sürün sonra patlarsın olayı gerçek olsun bari das
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

ginaly said:

pwc, deloitte-1400

bu mudur denetim şirketlerinin olayı, bu kadar maaşa hem de istanbulda ha? abv :( kaç sene gidiyor böyle peki? 2-3 sene sürün sonra patlarsın olayı gerçek olsun bari das

valla bunların beklentisi 2-3 senede başka şirkete geçip 10.000 dolarlar kazanmak ama daha öyle bi örnek yok. yani rezil maaştan normal maaşa geçiyolar anca. bi de pwc'de akşam 11'den önce çıkan yok deyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

vay arkadaş ya
derece yapıp endüstri mi yazsam tıp mı yazsam diye soranlar var. tabi sebebini sorgulamak da bizim haddimize değil. umarım karşılık da bulur istediğine. eli kalem tutan zengin züppesi tuzu kuru kıroların yoğunlukta olduğu, iki meme resmine akşama kadar gülebilen insanların olduğu bi forumda bu konunun saçma olduğu iddia edilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

noobmarthan said:

Arkadaşlarboğaziçi endüstri mühendisliğini 1. sıraya koydum olacak da ama son gün olmasına rağmen tıp yazmakla ilgili tereddütler içindeyim. Açıkçası kimse endüstri mühendisi özellikle boğaziçinden mezun ve yurtdışında master yapmış birinin ne konumda çalışabileceği ne kadar maaş alabileceği ne kadar yükselebileceği ile ilgili bilgi vermedi. 1250 tl ile başlarsın diyen de var 3500 diyen de var. Son zamanlarda garanti meslek olsun iyi kazandırsın diye tıpa yatıyo kafam ama kararsızım gereksiz bi şekilde hala

Tıp başka okullara benzemez arkadaşım, öyle garanti maaş olsun falan diye okumaya kalkma. Doktor olmak gibi bir isteğin yoksa bugüne kadar sırf daha kolay geçinmek için tıp yazma. Görüyoruz ondan sonra türkiyede ilk 200'de falan olup tıpta bunalıp sınıfta kalanları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...