mondain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 b klasöründe tools bölümünün 5 haneli şifresi ne enter the matrixte Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Şimdi sana şifreyi versek yanlış birşey yapsan sonra sistem seni yakarsa suçlu bizmi oluruz sen mi? Suç nerde başlar nerde biter ? P.S: Biraz okusan orda 5 haneli binary olduğunu görürsün[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukusleo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bilgisayara birşey oluyomuki oyunu silip tekrar yükleriz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukusleo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 benim bilidğim öle sen mondain kardeşe ver bakem şifreyi bende istiom hem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 O şifrenin gerisi tehlikeli bir yer, Eğer girmeniz gerekiyorsa yol sizi bulur zaten[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mondain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 hadi berkkkk ver şifreyi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Olmaz madem o şifreyi bulamıyorsun ilerde trace ederlerken izini nasıl kapayacaksın izini. Bence sen uzak dur o ortamdan.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mondain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 eee hiç biyerde yazmıyo texlerde falan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ee yazmaz tabi herkes biliyo bu işlerle uraşan niye yazılsın ki bi yere? we don't trust drops....[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mondain Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 neden bulamadığımı buldum ben daha oyunu bitirmedimki icq and corrupt bölümündeyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 alaksı yok ben daha ilk bölüme bitirdim hacking olayını matrixi biraz modifiye ible ettim - içeri silah attım vsvs bide arabalr zıplıyo hopluyo düz gidemiyolar ( gerçi bu hackingdenmi emin değilim) -[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 matrixdeki hacking olayı ne ki? nası yapılır[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 OHAHAHA:P[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 önce trinity i bulup ondan laptop u alman gerekli çok gizli bi yerde trinity tarif edilcek gibi değil[hline]I ma sucka for love..... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 İşin ilginç kısmı ben o kadar laf arasında cevabı verdim haal anlamadılar =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 boşveerr [Bu mesaj LethE tarafından 20 May 2003 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.