Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Şu seçeneklerin arasında İzmir bence en saçması işaretleyenlerde okumamıştır altı bence. Ben olsam Bursayı seçerdim ama İstanbulda olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bursa komikli şık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bence İskenderun'da kalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 kimse abdullah gülün babasının yanında calış demmeiş bence en sağlam kariyer ordan cıkar dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ya istanbul ya bursa seçerim.İstanbulda iş olanacağı çok iyi gelişime açık.Bursa nın iş olanağı da güzel ayrıca çok kalabalık bir yer değil,istanbul a ya da başka yere uzakta değil istediğin yere git :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bursa da zengine hitab edersen parayla sevişirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 istanbullu die istanbulu işaretledim de iskenderunluysan bilemicem dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ben bursayı seçtim :) Pazartesi başlıyorum bir aksilik çıkmazsa. Ev arkadaşı arayan var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yeni mezun makinacının adresi bursa ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 İyi etmişin, bende Bursayı seçerdim. İstanbul'dan uzak durun daha göç almasın yeter patlıyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 istanbuldan fakirleri kovsan 1 milyon kalır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 istanbulda 8.000'den az kazanan fakirdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 iyi yapmıssın bursa güzeldir gezilcek gidilecek yer ev falan ararsan yardımcı olmaya çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bursada gece hayatı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/644/430/396/07b/b0e/0be/671/948/b32/999/76_450xNULL.png olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Ankette İzmir'i işaretledim ama burada tabii ki senin nereli olduğun da önemli.Ben İstanbulsuz yapamam.Bu nedenle ben olsam her durumda İstanbul'u seçerdim ama benim bu konuda objektifliğimi kaybetmiş olabileceğimi düşündüğüm için anlattıklarına göre mantıklı duran İzmir gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 gece hayatından kastın değişir kimine göre almira otel önünde kadın almaktır arabaya kimine göre nezih sakin bir yere gidip içki içip oturmak bazen kurt dökmek için dans gitmek bazende parka gidip nargileni söylemektir This is fucking bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bana Bursa demeyin.Nefret ettim Bursa'Dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 nezih içki içecek yer var mı ki orda hahah ondan diyorum işte. bursa daha çok otel önünden travesti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 valla sen almira önünde travestilerle geçirdiysen bilmiyore biz fayton caddeüstü kültürpark gibi yerlerdeydik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 :) Neyse teşekkürler yine de güzel oldu bence de. NolaxThensbane said: iyi yapmıssın bursa güzeldir gezilcek gidilecek yer ev falan ararsan yardımcı olmaya çalışırım ev arıycam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bursaya adım atmam lan haha. rulman severler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 master fln mi yaptin sen veya odtu itu mezunumusun 2.5k herkez vermez yeni muhendise askerlik fln yoksa hele iyi isler bulmussun afferim. darisi benim basima... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar