Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Dregoth said: Atarsa 140 :) 345 iz gerçi biz. Atarsa 3 lan sadece 3! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 atarsa 3 diyoruz hala 347 gelmedi arkadaş bi üst devrecilik yaşamadan gitcem ona yanıyorum. hani askerlikte ''hayatının en güzel günleri geçeçek'' diyolarya son 3 günü kastediyolar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Son gün kışladan çıkıp künyeyi çöpe atıp üzerine tükürmek gibisi yok gerçekten. Az kalmış gençler, dayanın bitiyor esaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 insanaların halen askerde olması inanılmaz üzüyor beni ya. bitti kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 kardesim van askeri hastanesine gidiyor jandarma er olarak. kısa donem, usta birligi orada olacak. bilgisi olan var mıdır bilmiyorum da komutanları hep yatıs demis. diger askere giden arkadaslar da hastanede erin yattıgını soyluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Aynen genel olarak yatış. Kalkıp bilgisayar biliyorum vs demesin mümkünse. Yoksa koyarlar girişe akşama kadar kayıt tutar. Bilgisayar bilmiyorum derse gerçi getir götür evrak işlerini yapar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 axedice said: Son gün kışladan çıkıp künyeyi çöpe atıp üzerine tükürmek gibisi yok gerçekten. Az kalmış gençler, dayanın bitiyor esaret. sen hala bu topiklerde misin ey vicdani retçi askerlşiği bitirdikten sorna yüzüne bakmadım bu insanların. BEN GİTTİM ONLAR DA GİTSİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 axedice said: Son gün kışladan çıkıp künyeyi çöpe atıp üzerine tükürmek gibisi yok gerçekten. Az kalmış gençler, dayanın bitiyor esaret. kendi ismine niye tükürüyon kardeş sdfadf ben tüm elbiseleri yakmıştım son gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar