cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Feysbuk'ta Umaykut oynuyorum bir süredir.Aslında basit bir oyun.Strateji oyunlarını harmanlamışlar ve Türkleştirmişler.Dikkat ettim bireysel oyunculardan daha ziyade birliklerle oynuyorlar.135 bin kişinin oynadığı bir oyun. Biz de PATİCİK ya da PATİ şeklinde bir isim altında birlik oluşturup oynayabilirsek enteresan olabilir.Bu fikri me ne dersiniz?Son derece bayık ve saçma mı oldu bu fikir?Ya da destekleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ne yeri ne zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 sensin o umaykut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 :) Aldım cevabımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 o "mı" birleşik olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Aynı anda benim gibi 500 tane işle uğraşacak olursan o "mı" da ayrı olur, "bı" da ve hatta "ve" de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 peki ya bu mı ? http://1.bp.blogspot.com/_IaU3yfH-sFY/Se9znIC7kRI/AAAAAAAAAAs/SJovReddfx4/s400/recep.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 İnternette buluşacağımız zaman internet bölümüne gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 oynayın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi bir burak kut bilirim başka da bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 http://code.google.com/p/umaykut/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ren said: abi bir burak kut bilirim başka da bilmiyorum of bunu yazmaya gelmiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 tamam len,oynamazsanız oynamayın, gidin başası ile dalga geçin. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 İki sezon oynadım, ikisinide birlik olarak kazandık. Daha neyini oynayayım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 aaa, o kadar eski oyun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 2009 yapım olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 hımm, şimdilik fena gitmiyor benim açımdan, sakin ve sabırlı oynuyorum, bana saldırıp duran bazı birliklerin canlarını sadece savunmada kalarak yakmaya başladım bile...var mı herhangi bir sırrı oyunun? kolay bir oyun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Oyun basit, seçtiğin halka göre oynaman lazım. Göktürk olup Hun gibi saldırırsan yamulursun. Hun olup savunma yaparsan olay trajik boyuta taşınır. :D Yağma yapıcan habire, başka da bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 e ben hunum ve sadece savunma yapıyorum, 5 gün oldu oyuna başlayalı ve şu an savunmada 194.cüyüm,kötü değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 batının oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Göktürk olsan çeyrek maliyetle o sıralamaya çıkarsın fark bu. Bir hun askeri 40-50 defans yaparken Göktürklerin 100 den başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 vay be, bilmiyordum ama demek ki bir de millete saldırmaya başlarsam olay olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar