Geez Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 tercihlerin yarın son günü, ama burs alabilirsem gitmek istediğim bir üniversite var. Onunda yetenek sınavı 9 ağustosta. Ama burs alamazsam oraya gitmeyeceğim. Sorum şu: Tercihlerde bu üniversiteyi yazmalımıyım yada başka bir olayımı var? bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Geez said: tercihlerin yarın son günü, ama burs alabilirsem gitmek istediğim bir üniversite var. Onunda yetenek sınavı 9 ağustosta. Ama burs alamazsam oraya gitmeyeceğim. Sorum şu: Tercihlerde bu üniversiteyi yazmalımıyım yada başka bir olayımı var? bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim. teşekkürler. 9 ağustos'da gireceğin yetenek sınavında mı belli olacak burs alıp alamayacağın ? sonuçta gitmek istediğin bir üniversiteyse yaz tabi. burslusu çıkmazsa başka bir üniversiteye yönelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yanlış olan bir şeyler var sanki öyle hem tercih listesine yazılan hem de okula para ödeyip ödemeyeceğin daha sonra gireceğin sınavla belli olan bir program olduğunu ben sanmıyorum ve durumu saçma buldum ya da anlatamamışsın ya da ben yanlış anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yav'a katılıyorum.Orada bir karışıklık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 tercih listesinde o bölümün yanında parantez içinde burslu yazanı da var diye biliyorum. senin bölümün için de muhtemelen öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 tıp yazmayın sakın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar