nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 aa doğru bak onu duymuştum övüyorlardı burada da. Bakayım, sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 nileppezdel said: of Bone ya sanane benim grafik zevkimden? Eski grafikli oyun da oynarım, çok da oynadım. Bu aralar yeni laptop almışken gidip yine eski grafikli oyun oynamak istemiyorum. Canım bu tip oyun çekti, bikaç gün idare etsin eli yüzü düzgün olsun istiyorum. Derdin ne anlamadım ki bir derdim yok ki, sacred 2 yazdım işte. call of duty'e kızdıysan, onu hack&slash'tan sayıyoruz, ona gönderme yaptım. canın bişiye kızmak istediyse bilemem 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 off bone her d2 dendiginde d1 diye atlıyosun olaya. yetti abi senin d1 fetişin artık valla kusacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 protip: diablo 1 daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 demian +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 ds 3 kurma ! çocuğumu keserim kurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 F2p mmolar var h&s, onlarada bak arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Eralph said: ds 3 kurma ! çocuğumu keserim kurma o hatayı yapmış bulundum, 2 saat sonra sildim işte. Ne kolpa oyunmuş ya. Yok arkadaş anca d2 oynarım ama o da baydı aynı şeyleri tekrar tekrar oyna. Şu oyunu erken çıkartsın pintiler kaç senedir çıkaracaklar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 burda bahsi gecince Loki ye basladım, aynı boyle cok iyi oyun olabilecekken cok ufak seylerden kaybetmis bir oyun olarak gozume carptı, cok potansiyelli bir oyunmus ama harcanmıs yazık olmus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 nileppezdel said: of Bone ya sanane benim grafik zevkimden? Eski grafikli oyun da oynarım, çok da oynadım. Bu aralar yeni laptop almışken gidip yine eski grafikli oyun oynamak istemiyorum. Canım bu tip oyun çekti, bikaç gün idare etsin eli yüzü düzgün olsun istiyorum. Derdin ne anlamadım ki call of duty dediğimde kızan nilep'e gelsin: http://www.youtube.com/watch?v=n4QO9L2WJBs http://www.youtube.com/watch?v=mBKJNjHeiCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 titan quest lilith kur olmadı multi at feci zevkli,3 arkadaş multi atıyoruz,tank healer deps şellinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 mythos guzel online f2p diablomsu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar