Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalova - Kimyasal Atık Depolama Tesisi

Chris_Metcalf

Öne çıkan mesajlar

"Türkiye buna İZİN vermiş olamaz! Bu işi takip edenler "bizi hükümet destekliyor, olur aldık" diyorlar ki; BEN BUNA ASLA AMA ASLA inanmak istemiyorum ve inanmıyorum! Bu hükümet küresel-emperyal güçlere karşı büyük bir savaş verdi ve IMF'yi Türkiye'den kovma başarısını gösterdi. Böyle bir gerçeklik içinde "Hollanda Kraliçesi'nin İsrail kökenli ortakları" ile Türk halkını zehirlemesine asla ama asla izin ve onay vermeyecektir!"

AHAHAHAAHAHAHAHAHHAHASLKLFDENHJKLJFKŞLEA
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyanın bütün kimyasal atıklarını bu adamın kafasına gömelim.
O kadar jöleye rağmen sağlam duruyosa istersen radyoaktif atık dök, hiçbişeycik olmaz.

Gerçi adamın hakkını yemeyelim ya, haklı bayağı(kıç yaladığı kısımlar hariç^^). Direkt fay hattının üzerine kuruyosun böyle bişeyi, saçmalık resmen. En ufak bir sızıntı bile çevre felaketlerine sebep olabilecekken böyle bir atık tesisini(bir de üstelik dünyanın en büyüğüymüş) gidip te 1. derece deprem bölgesi biryere yaparsan bu resmen kötü niyet göstergesidir(derecesi deprem bölgesi filan da kalmadı gerçi, direkt fay geçiyo Yalovanın dibinden)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi fay olayı double kill zaten, adamın yazdığı gibi normalde çoğu ülkede hiç yapılmıyor böyle biryer. Sonuçta geniş bir alanı etkileyen bir durum ve illa insnalar zarar görecek. Amerika gibi dğeil ki uçsuz bucaksız bir çölü bul, git nükleer patlat, ilerisine 3-4 tane santral kur falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...