Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinirlensem mi ağlasam mı?

geezus

Öne çıkan mesajlar

geezus said:

Black-ice said:

hayatın boyunca hiç bir kıza eskiden olduğu kadar güvenemeyeceğin yeni hayatında sana başarılar dilerim.
en korktuğum olay da bu. nasıl güvenebilirsin böyle bir şeyden sonra?

güveniyosun hocam paşa paşa, yapacak bir şey yok malesef :/ 1 sene güvenmesen de sonra mecbur güvencen, yoksa foreveralone.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

hacı dua et 1 sene sonra farketmemişin hiç kurcalama hatta intikam alcam şunu yapcam bunu yapcam falan diye naparsan yap çünkü 1 sene sonra düşününce ulan tam malmışım allahın orospsuyla uğraşıp kendimi küçük düşürmüşüm diceksin. iç işte 1 hafta 2 hafta neyse sonra işine bak kafanı dağıt paso oyun moyun oyna film izle ne seviosan işte ondan yap ama mail msj falan atma sakın kıza allah belanı versin tarzı
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

geezus said:

Black-ice said:

hayatın boyunca hiç bir kıza eskiden olduğu kadar güvenemeyeceğin yeni hayatında sana başarılar dilerim.
en korktuğum olay da bu. nasıl güvenebilirsin böyle bir şeyden sonra?

güveniyosun hocam paşa paşa, yapacak bir şey yok malesef :/ 1 sene güvenmesen de sonra mecbur güvencen, yoksa foreveralone.jpg

abi bana da 1,5 yıllık eski kız arkımla oldu aynı olay facebooktan bastım hatta bende. tabii ki de güveniyosun mecburen ama eskisi kadar rahat olamıyor insan daha şüpheci falan olabiliyor. iyi bişey de olabilir bilmiyorum bu olaydan sonra o kadar ciddi bi ilişkiye yelken açmadım henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

şen şarkıları gönderenlere teşekkür ederim.

@vanille: ya hakkaten böylesini görmedim / yaşamadım.

daha önce de aldatılmıştım 2 kere, ikisinde de kız tek gecelik yaşamış ve itiraf etmişti. ben de noktayı koymuştum.

@nileppezdel: ya öyle tabii, bundan sonra her hareketinde şüphelenecekmişim gibi geliyor, ya da höt höt biri mi olmak lazım ilişkide nedir yani, ılımlı olunca tepene biniyorlar resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

bişi dicem,

4 aydır kızlasın di mi?

bu olay senin ilk buluşmandan tam 4 gün önce son bulmuş olabilir.

neyse geçmiş olsun yine de.
abi benim maillerim çöp kutusunda, adamın hala gelen/giden mailleri var.

mesajdan sonra kız telefonunu kapattı, facebooktan engelledi ve cevap atmıyor. şifresini de değiştirmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

SpiderS_DangeR said:

geezus said:

daha önce de aldatılmıştım 2 kere, ikisinde de kız tek gecelik yaşamış ve itiraf etmişti. ben de noktayı koymuştum.

hacı bence burda bi sorun var
ya ikisinde de ben birşey yaptım ama affeder misin bilmiyorum, vicdan azabı çekiyorum diye başlayıp itiraf ettiler, ben de noktayı koydum yani. arkası gelir diye. onlara da çok üzüldüm ama hiçbiri bu kadar koymadı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...