vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 said: , kendi salaklığıma yanıyorum of of abi sen nereden bilebilirsin ki, böyleleri pro oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 nil sen çok seviyosun böyle konuları di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 nileppezdel said: seriously bağdat caddesine yakınsan ben de içerim senle 10dkya caddeye iniyorum gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 geezus said: Black-ice said: hayatın boyunca hiç bir kıza eskiden olduğu kadar güvenemeyeceğin yeni hayatında sana başarılar dilerim.en korktuğum olay da bu. nasıl güvenebilirsin böyle bir şeyden sonra? güveniyosun hocam paşa paşa, yapacak bir şey yok malesef :/ 1 sene güvenmesen de sonra mecbur güvencen, yoksa foreveralone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 piyalepiyale said: nil sen çok seviyosun böyle konuları di mi. wat ne demek istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 SpiderS_DangeR said: nileppezdel said: seriously bağdat caddesine yakınsan ben de içerim senle 10dkya caddeye iniyorum gel sdfsdf ben sana dememiştim ama neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ilişki topiclerini çok seviyosun diyorum. aktifsin böyle topiclerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hacı dua et 1 sene sonra farketmemişin hiç kurcalama hatta intikam alcam şunu yapcam bunu yapcam falan diye naparsan yap çünkü 1 sene sonra düşününce ulan tam malmışım allahın orospsuyla uğraşıp kendimi küçük düşürmüşüm diceksin. iç işte 1 hafta 2 hafta neyse sonra işine bak kafanı dağıt paso oyun moyun oyna film izle ne seviosan işte ondan yap ama mail msj falan atma sakın kıza allah belanı versin tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 kavga var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 nileppezdel said: geezus said: Black-ice said: hayatın boyunca hiç bir kıza eskiden olduğu kadar güvenemeyeceğin yeni hayatında sana başarılar dilerim.en korktuğum olay da bu. nasıl güvenebilirsin böyle bir şeyden sonra? güveniyosun hocam paşa paşa, yapacak bir şey yok malesef :/ 1 sene güvenmesen de sonra mecbur güvencen, yoksa foreveralone.jpg abi bana da 1,5 yıllık eski kız arkımla oldu aynı olay facebooktan bastım hatta bende. tabii ki de güveniyosun mecburen ama eskisi kadar rahat olamıyor insan daha şüpheci falan olabiliyor. iyi bişey de olabilir bilmiyorum bu olaydan sonra o kadar ciddi bi ilişkiye yelken açmadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bişi dicem, 4 aydır kızlasın di mi? bu olay senin ilk buluşmandan tam 4 gün önce son bulmuş olabilir. neyse geçmiş olsun yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yok iyi bir şey değil ya, yani güveni hak eden nadir insanlara da güvensiz oluyorsun. Sonra aşırı şüpheci ve kıskanç olup kızı sıkıyosun. ama zamanla geçer diye umuyorum, hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 şen şarkıları gönderenlere teşekkür ederim. @vanille: ya hakkaten böylesini görmedim / yaşamadım. daha önce de aldatılmıştım 2 kere, ikisinde de kız tek gecelik yaşamış ve itiraf etmişti. ben de noktayı koymuştum. @nileppezdel: ya öyle tabii, bundan sonra her hareketinde şüphelenecekmişim gibi geliyor, ya da höt höt biri mi olmak lazım ilişkide nedir yani, ılımlı olunca tepene biniyorlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 @shadow: adam heralde maillerin tarihlerine bakmıştır ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 geezus said: daha önce de aldatılmıştım 2 kere, ikisinde de kız tek gecelik yaşamış ve itiraf etmişti. ben de noktayı koymuştum. hacı bence burda bi sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 @nilep: son mail ilk buluşmamdan 4 gün önce yazmış diye dediydim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ShadowFax said: bişi dicem, 4 aydır kızlasın di mi? bu olay senin ilk buluşmandan tam 4 gün önce son bulmuş olabilir. neyse geçmiş olsun yine de.abi benim maillerim çöp kutusunda, adamın hala gelen/giden mailleri var. mesajdan sonra kız telefonunu kapattı, facebooktan engelledi ve cevap atmıyor. şifresini de değiştirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 son dememiş ki :/ @spiders: abi düşene vurulmaz yapma sen de sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 piyalepiyale said: ilişki topiclerini çok seviyosun diyorum. aktifsin böyle topiclerde. yok yea özel bir ilgi beslemiyorum iliski topiklerine karsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 nileppezdel said: seriously bağdat caddesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 SpiderS_DangeR said: geezus said: daha önce de aldatılmıştım 2 kere, ikisinde de kız tek gecelik yaşamış ve itiraf etmişti. ben de noktayı koymuştum. hacı bence burda bi sorun varya ikisinde de ben birşey yaptım ama affeder misin bilmiyorum, vicdan azabı çekiyorum diye başlayıp itiraf ettiler, ben de noktayı koydum yani. arkası gelir diye. onlara da çok üzüldüm ama hiçbiri bu kadar koymadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 denk geliyo o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 diğerleri daha delikanlıymış hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar