Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinirlensem mi ağlasam mı?

geezus

Öne çıkan mesajlar

ya bi kız vardı, 4 aydır falan çıkıyoruz. hani 4 ay baya kısa bi zaman ama baya iyi vakit geçiriyorduk, daha da gider diyodum.

normalde öyle milletin mail, facebook hesaplarını falan kurcalayan biri değilim, ama bi bakayım dedim nedense.

gmail şifresi de browser'da kayıtlı. neyse girdim, gelenlerde cengiz diye bi herifin bi sürü maili var canımlı cicimli kalpli aşkımlı. doğru hesapta mıyım diye baktım, yok doğru yerdeyim. benim maillerim yok hiç.

bi arama yaptım, hepsi çöp kutusunda.

o an böyle gözün kararır adrenalin yükselir ya, aynen öyle oldu. noluyo lan diye delirdim.

adamla olan iletişimlerine baktım. 5 ay öncesine kadar mailleşmişler. ama ilk başlarda böyle canım cicim değil de hafif bir yazışma durumu var.

bizim ilk buluşmamızdan 4 gece önce, "şimdiden özledim" tadında bir mail atmış kız.

nasıl anlatacağımı bilemedim, ne yapacağımı şaşırdım.

"cengizi öğrendim, cengiz de beni. ağır kaşarmışsın. dört ayımı bok yoluna harcamışım" diye bir mesaj attım. cengize de olayın özetini ve kızın şifresini yolladım.

kızdan cevap gelmedi, mesajım iletildikten sonra telefonunu kapatmış.

şimdi ağlamak üzereyim, salaklığıma. nasıl fark edemem abi olmaz böyle bir şey ya.
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten işime bakıcam da, böyle hayat mı olur hay lanet, hayır yani kız ilgisiz falan da değildi, arada bazen tartışma olunca "ben böyleyim" derdi, ben de kimseyi değiştirme peşinde bir insan değilim, peki deyip geçerim, ama yani anlayamamam gerçekten çok ilginç.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...