geezus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ya bi kız vardı, 4 aydır falan çıkıyoruz. hani 4 ay baya kısa bi zaman ama baya iyi vakit geçiriyorduk, daha da gider diyodum. normalde öyle milletin mail, facebook hesaplarını falan kurcalayan biri değilim, ama bi bakayım dedim nedense. gmail şifresi de browser'da kayıtlı. neyse girdim, gelenlerde cengiz diye bi herifin bi sürü maili var canımlı cicimli kalpli aşkımlı. doğru hesapta mıyım diye baktım, yok doğru yerdeyim. benim maillerim yok hiç. bi arama yaptım, hepsi çöp kutusunda. o an böyle gözün kararır adrenalin yükselir ya, aynen öyle oldu. noluyo lan diye delirdim. adamla olan iletişimlerine baktım. 5 ay öncesine kadar mailleşmişler. ama ilk başlarda böyle canım cicim değil de hafif bir yazışma durumu var. bizim ilk buluşmamızdan 4 gece önce, "şimdiden özledim" tadında bir mail atmış kız. nasıl anlatacağımı bilemedim, ne yapacağımı şaşırdım. "cengizi öğrendim, cengiz de beni. ağır kaşarmışsın. dört ayımı bok yoluna harcamışım" diye bir mesaj attım. cengize de olayın özetini ve kızın şifresini yolladım. kızdan cevap gelmedi, mesajım iletildikten sonra telefonunu kapatmış. şimdi ağlamak üzereyim, salaklığıma. nasıl fark edemem abi olmaz böyle bir şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 vay kevaşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 babana bile güvenmeyecen, sittiret yollu yorunda gerek, sen işine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hepsi böyle bunların ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 GEEZUS ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ağlama geçer boşver, 4 ay degilde 1 sene 2 sene sonra falan yakalasan böle bi şeyi daha feci olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 *başlığa bakar* geezus said: ya bi kız vardı... stiret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 gol atabildiysen sorun yok. yoksa giden paralara yan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xU3-ZUL283M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 abi zaten işime bakıcam da, böyle hayat mı olur hay lanet, hayır yani kız ilgisiz falan da değildi, arada bazen tartışma olunca "ben böyleyim" derdi, ben de kimseyi değiştirme peşinde bir insan değilim, peki deyip geçerim, ama yani anlayamamam gerçekten çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 koy g.tüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 kız sağlam kaşarmış demek ki, bazen anlayamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 selam ben cengiz. doğru konuşun, keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 facebooktan da engellemiş şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 geçmiş olsun kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 "bu kadar arsız bir orospu olabileceğini düşünememiştim, yazıklar olsun, sana yazdığım o defteri da bir yerine sokarsın artık." son mailim. sinirden ölücem sanırım, rakı açtım şimdi. arka arkaya sigara yakıyorum. abi böyle bir şey olabilir mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 istanbuldaysan gel birlikte içelim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 seriously bağdat caddesine yakınsan ben de içerim senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 abi lütfen romantik, melankolik şarkılar paylaşmayın. afroman - i was high falan paylaşın bari =( : rakıyla gitmez ama ağlamak istemiyorum yani değmez bunun için, kendi salaklığıma yanıyorum of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 sana gelsin kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 igrenc bi karaktere sahipmis kendisi helal. gecmis olsun. 4 ay gibi bi sürede kurtulduguna sevin diyecegim de olmayacak simdi. ama iyi ki kurtulmussun böle bi sürede. said: cengize de olayın özetini ve kızın şifresini yolladım. iyi yapmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hayatın boyunca hiç bir kıza eskiden olduğu kadar güvenemeyeceğin yeni hayatında sana başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2g5Hz17C4is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Black-ice said: hayatın boyunca hiç bir kıza eskiden olduğu kadar güvenemeyeceğin yeni hayatında sana başarılar dilerim.en korktuğum olay da bu. nasıl güvenebilirsin böyle bir şeyden sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar