Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

digiturk kanal sıralaması değişti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok sinir oldum ya tam alışmıştım kanallara değişti :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
bence kullanıma göre deiştiriolar ama bana ters ben ençokmovie max i izlerdim deişmiş onun yeri[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine
Mesaj tarihi:
2, 11, 12, 77

zaten gerekli kanallar bunlar gerisi önemli değil ehe :)

diğer yayınalrın çoğunu kablolu şebekesinden de alıyorum zaten[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
ya çok salakça bir durum tamn elim alışmıştı show 11 atv 13 diye şimdi hepsini 20 lere taşıdılar bi de trt serisini dağıttılar trt 1 başka yerde trt 2 başka yerde[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 23 Eylül 2004 01:10 tarihinde demiş ki:
benim kanallar hala değişmedi mauhauah çok iyi valla :D

kapatıp açarsan değişebilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
bazen stand-by'da da değişmiyor bende
tamamen elektriğini kesip bir süre bekleyip açınca değişiyor genelde, bazen yıldırım düşmesi kötü hava şartları gibi durumlarda kanallar kafayı yiyo mesela, yine elektriğini kesip beklemem gerekiyo düzelmesi için[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
kanallar farkındaysanız kanallar türlerine göre dizildi haberler haber bölümüne sinema analları sinema bölümüne diizildi zamanla alışırız[signature][hline]HisarOyun.Com
CeyhunAlyeşil
Mesaj tarihi:
alışmak zor geliyor eskisi gibi olmak istiyorum anlıyormusun ben ve kanallarım eski mutlu günlerimize dönmek istiyoruz[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
ya bi de zırt pırt değiştirmeseler bir kere şunu düzenleyip bıraksalar neyse, bu kaçıncı değişiklik

eskiden bir ara 301 302 diye gidiyodu sinema kanalları[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
değişicek hiç boşuna heveslenme[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
  • Yeni Oluştur...