tamirci Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 çok sinir oldum ya tam alışmıştım kanallara değişti :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 evet ya uyuz bi durum trt ler kopms filan noldumu sasirdm[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
uncla Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bende değişmedi allah allah bendemi bi sorun var ? :D[signature][hline]sert kal,taviz verme!
uncla Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hangi kanallar değişti,yazsanıza bi..[signature][hline]sert kal,taviz verme!
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hepsi yer degistirmis atv kanald trt felan 23 ten sonra baslıyo moviemax 11 moviemax2 12 felan kotu olmus
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 evet iğrenç bir düzenleme olmuş , ama yeni kannalkr gelmesi muhtemel, Cebit fuarinda öyle diyodu.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bence kullanıma göre deiştiriolar ama bana ters ben ençokmovie max i izlerdim deişmiş onun yeri[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine
uncla Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 benim kanallar hala değişmedi mauhauah çok iyi valla :D[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 çok iğrenç olmuş.alışmıştım baya bi 11 e bas show vs fln şimdi alakasız 22 de fln saçma ve gereksiz bişi[signature][hline]In Flames We Trust
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 2, 11, 12, 77 zaten gerekli kanallar bunlar gerisi önemli değil ehe :) diğer yayınalrın çoğunu kablolu şebekesinden de alıyorum zaten[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 gercekten gereksiz..[signature][hline]-Makaveli-
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ya çok salakça bir durum tamn elim alışmıştı show 11 atv 13 diye şimdi hepsini 20 lere taşıdılar bi de trt serisini dağıttılar trt 1 başka yerde trt 2 başka yerde[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: uncla, 23 Eylül 2004 01:10 tarihinde demiş ki: benim kanallar hala değişmedi mauhauah çok iyi valla :D kapatıp açarsan değişebilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Receiver'ı stand by a alıp beklersen değişecektir. Demek ki senin receiver hep açık kalıyor.[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bazen stand-by'da da değişmiyor bende tamamen elektriğini kesip bir süre bekleyip açınca değişiyor genelde, bazen yıldırım düşmesi kötü hava şartları gibi durumlarda kanallar kafayı yiyo mesela, yine elektriğini kesip beklemem gerekiyo düzelmesi için[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 kanallar farkındaysanız kanallar türlerine göre dizildi haberler haber bölümüne sinema analları sinema bölümüne diizildi zamanla alışırız[signature][hline]HisarOyun.Com CeyhunAlyeşil
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 alışmak zor geliyor eskisi gibi olmak istiyorum anlıyormusun ben ve kanallarım eski mutlu günlerimize dönmek istiyoruz[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ya bi de zırt pırt değiştirmeseler bir kere şunu düzenleyip bıraksalar neyse, bu kaçıncı değişiklik eskiden bir ara 301 302 diye gidiyodu sinema kanalları[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
uncla Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bende hala değişmedi kanallar oh inşallahda değişmez benimde tam elim alıştı :D[signature][hline]sert kal,taviz verme!
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 değişicek hiç boşuna heveslenme[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
uncla Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 neyse blackrose böyle daha iyi alıştım hem :D[signature][hline]sert kal,taviz verme!
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 İlginç bizimki değişmedi.[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 eğer değpişmediyse, gece receiver i kırmızı ışık yanık bırakı[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Divin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ayarlardan kurulum yaptır yeniden (otomatik kurulum) değişir..
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 aslında değiştirmek gibi bi niyetim yok hazır alıştım zaten:) genede sağolun[signature][hline]RakkaZ h3x0R dUDE
Öne çıkan mesajlar